Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nemereszti

2008.03.31. 19:00 | piroskaesfarkas | 2 komment

Szívesen beáll a játékba, ott tolong a lábunk alatt, ahogy a többiek, csupán annyi a különbség, hogy amíg a másik kettő érti a móka lényegét, és visszahozza azt, hogy mi újból messzire dobjuk, Alfici ha egyszer megszerezte az elhajított tárgyakat elvonul velük, és nemereszti.

Szerinte minden az övé, és hiába keresünk egy másik labdát, megtépett medvét, kibelezett csacsit, neki is pont az kell. Ha mackós mozgása ellenére kicselezi a többieket, s elsőként ráharap a játék tárgyára, gyorsan bevackolódik vele a kosarába, vagy egy távoleső helyre, s onnan várja ki a folytatást, vajon elvesszük -e tőle, vagy bevetünk -e egy másik dobálnivalót, mert persze arról sem akar lemaradni.

Ez a koncentrálás bizony fárasztó, s ilyenkor egy idő után ráfekszik a lenyúlt játékra, de álmában sem ereszti. Irigy kutya.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr53403873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csetten · http://ebattak.blog.hu/ 2008.04.01. 21:29:21

RIP Maci! Ó
vakodj a macivédő ligától!:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.04.02. 09:57:22

Csetten! Az a maci még él ám!!:-) Csak az orra hiányzik szegénykémnek....S ha még nem is élne, akkor sem tudna békében nyugodni, mivel szájról szájra jár...:-)

Aztán vannak ám még ebektől eltiltott medvék is nálunk, nagy becsben, legalább száz. Medevgyűjtő is voltam/vagyok....:-) Így hát ha jön a liga, mutogatom azokat:-)
süti beállítások módosítása