Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Feketetáska

2008.03.28. 06:00 | piroskaesfarkas | 5 komment

Felkarolnivaló vagyok, azt mondja. Máskor én nyalábolom fel Őt, most meg Meske engem, mert most éppen én vagyok az általunk meghúzott lelkiállapotgrafikon minimálküszöbe alatt. De persze ez nem azt jelenti, hogy ne tudnánk a röhögéstől a hátunkon pörögni.

Barátnőm próbált felvillanyozni, de csak ilyeneket tudott előhúzni a farzsebéből, hogy jön a tavasz, mindjárt átállítjuk az órát, dejólesz, blablabla. Ez most nem lesz egég....

Aztán hosszasan lelkimarcangoltunk, ismét leszögeztük, hogy hiszünk a rózsaszín felhőkbe, a kiszínezősünkbe, soha nem akarjuk elengedni a színes lufikat, majd komoly hangszínre váltva, mintha csak egy emelvényről beszélne a tömeghez ezt mondta a telefonvonal másik végén: "Tudod, én annak örülök, hogy van melletted egy olyan ember......-ekkor hatásszünetet tartott, miközben én végigpörgettem, hogy kit fog majd mondani, s kisvártatva folytatta- ÉN..." Na ezen, ami így nemisvicces (nekünk viszont annál inkább), kibuggyant belőlem a hahota, s Őt utánozva elismételtem a félbeszakadt mondatot, s annyira nagyon elkapott minket a görcs, hogy le kellett tennünk a telefont.

Levélben folytattuk tovább a témát, s miközben írtam, a nyakamat a vállaim közé ejtettem, mintha így könnyebb lenne útját állni a feltörő gurgulázós kacajoknak. Az egyik ímélem végére odabiggyesztettem a "kell nekem egy fekete táskát" mondatot, mire Meske kutakodi kezdett, vajon a sok egyezményes cinkos jelünk közül ez mit is jelenthet, hova akarok kilyukadni???!!!

M: "Mit akarsz ezzel mondani, hogy "kell nekem egy fekete táska" -kérdezte gyanakodva- "mit jelentsen ez?"

P: "Ez nem egy kültelki szleng, kertvárosi pucckifejezés. Ez csupán annyit jelent, hogy kell vennem egy fekete táskát!!??"

M: "De hogy jött ez ide????"

P: "Úgy, hogy szükségem van egy fekete táskára????!!!!!!

Ez a beszélgetés pedig kísértetiesen emlékeztetett a nekemnyolcas filmre, ami az egyik kikapcsolódós kedvencem, ennek is a pókos jelenetére, amit kikerestem, és átküldtem neki.

Bizony, vannak ilyen egyszerű, mögöttes tartalommal nem bíró szimpla mondatok, mint a feketetáskás. Még közöttünk is, akik félszavakból, meg minden. Ühüüüüüüüüm.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr65398304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lius 2008.03.28. 10:37:11

ez a jelenet egyszeruen ZSENIALIS! es emlekszem, amikor egyutt neztuk, hogy a terdunket csapkodtuk rohoges kozbe.. es most itt kuncogok a gep elott a gyarban, es a tobbiek nem ertik, mi van velem. :)

lius 2008.03.28. 10:38:00

neha lemaradnak betuk a szavak vegerol, a gyors gepeles atka.:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.03.28. 10:57:35

Lius! Igen, igen, emlékszem!!!!!:-) Tegnap sokat kellett várnunk Farkassal egy megbeszélés előtt, és elkezdtünk ezekből a jelenetekből mazsolázni. Tudod, milyen ilyenkor??!!!
Elkezdi mesélni a jelenetet, de már az első mondat elején elakad, röhög, könnyezik, és a további részt csak azért értem, mert én is láttam a filmet. Na most amikor olyat mesél, amit én még nem is néztem meg...na azok a legviccesebbek!:-)
Ezt a pókost nem tudom megunni:-)

Tessék a leánybúcsúnról is hasonló felvételeket készíteni!!!! Nem pókosat, vicceset:.-)))

Ui: A gyárban...jó szöveg!!!! A puccos helyet így nevezni:-)

Meske 2008.03.28. 12:21:18

Még most is a hátamon pörögve röhögök,!!!! :))))) ÜHHÜÜÜM!!!!!!!!!! :))
Lia a Gyárt nem poénbóóól írta, az a hely neve ahol dolgozik! Nem is tudtad??!! Ennek sincs mögöttes tartalma, így hívják: GYÁR

:)))

Na kapcsold be gyorsan Kisfiam a telefonod mostmár, mert nem tudjuk leegyeztetni az estét!
süti beállítások módosítása