Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pirosautó

2008.01.05. 21:00 | piroskaesfarkas | 4 komment

Gondoltam, hetekig elszöszmötöl majd az apró darabkák összeillesztésével, vakargatja majd a fejét a százharminc oldalas mithovaillesszünk leírást olvasva, de karácsony után már a helyét kerestük az elkészült pirosautónak.

Hónapokkal ezelőtt hallottam meg a lelkesedését, mikor meglátta egy bemutatóterembe, s azonnal szervezkedésbe kezdtünk Meskével, hogy megszerezzem neki a fa alá. A homlokom is gyöngyözött, mire betuszkoltam a ruhásszekrényem alsó polcára, az itthoni játszósruháim közé becsomagolva a méretes dobozt, ahol legkevésbé feltételeztem, hogy rábukkanhat, ha esetleg ruhával szeretne meglepni, s keresi a méretcimkéimet.

Már szenteste elkezdte a barkácsolást, egészen az éjjeli sétánkig, s pár nap múlva büszkén mutatta be a művet, amely tényleg nagyon szép darab, s nem is kicsi (60 cm hosszú), az igazi versenyautó pontos, kicsinyített mása, nyolcadakkora. 

Mikor mi kicsik voltunk, már akkor is nagyon népszerű volt ez az összerakósjáték, de akkor alig lehetett itthon kapni, s ha mégis, a választék nem volt túl bőséges. Farkas eltervezte, hogy ha gyerekünk lesz, megvesszük mindegyik darabot -kalózosat, markolósat, várasat, hajósat, stb.-, s alig várja, hogy együtt építkezzenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr15286243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.01.05. 22:07:57

Ilyenekkel én is meg szoktam lepni Bogyóaput, imádja! Ezekkel van el a legjobban, nagyon édes amikor összerakja. Általában ő is mazonnal nekilát és hamar elkészül.
Gratulálok ez egy igen szép darab!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.01.05. 22:22:30

Szia Ingrid! Te is legosat veszel Bogyóapunak? Nálunk ez az első darab, úgyhogy örömmel veszem, ha súgsz, hogy hol érdemes még körülnézni.

Boldog névnapot mégegyszer!:-)

Ingrid 2008.01.06. 09:32:29

Nem csak legosat, mindenfélét. Modellautót is (azokat én is élvezem ;) )
Sajnos bejáratott helyem nincs... Mindig ott veszem meg, ahol szembejön velem. Amolyan spontán módon. Nagyon ritkán indulok el kimondottan e célból vásárolni.

Ingrid 2008.01.06. 09:33:00

A névnapit köszönöm, nagyon aranyos volt :)
süti beállítások módosítása