Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szúrkálósbaba

2007.12.04. 13:45 | piroskaesfarkas | 6 komment

Én már csak tudom, milyen könnyen előfordulhat az ilyesmi, hiszen nem is olyan nagyon régen történt, hogy nagy kakaóval nekitolattam  egy hófehérmercinek a parkolóban, ami a vándorvurslit üzemeltetők családjának tulajdonában volt......Csak úgy lazán, félkézzel kikanyarodva, az álló kocsi hátsójának neki, mer' nekem annyira megy a vezetés, simán vageszkodhatok, ahelyett, hogy óvatosan kikanyarodtam volna a helyemről....Hmmmm, de ciki volt..

A hétvégi csúcspontok említésén túl szót kell ejtenem egy mélypontról is, mert ránk sem süt mindig a nap, ugye. Bár árnyékosabb részre soha ne kerüljünk.

Egy fedett parkolóba igyekeztünk beállni, amikor le kellett fékeznünk egy narancssárga romhalmazkisfurgon mögött, akinek vezetője annak ellenére próbálta betuszkolni rozsdás járgányát a bejáraton, hogy a magasságkorlátot jelző lengőrúd többször is végigsúrolta a tetejét, jelezvén, hogy "hapsikám, túl magas a kocsid, ide bizony nem férsz be, állj arrébb de izibe!". Én már láttam, hogy ebből bizony baj lesz, mert jajgatni meg vészmadárkodni nagyon tudok az anyósülésről, kár, hogy a helyzetelemzőképességem a kormánynál már nem működik ilyen fényesen....Csak annyit tudtam mondani, hogy "dúúúúúúdááááááálj", mire pasi nyomni kezdte a kürtöt, de mindhiába. Erőszakos, nemtörődöm alak újabb lendületet akart venni a parkolóba való benyomakodáshoz, amihez teljes erőből hátratolatott. Pontosan belénk. Ó kenyér!!!!???

Mi kipattantunk a kocsiból, Ő lazán kicsosszant, nem is köszönt, majd öles léptekkel odacammogott a kocsink bal orrához, amit lekaszált a romhalmazával. Szegény nagyhonda orroldala két elemnél is benyomódott, annyira, hogy ki kellett húzni kézzel, hogy ne érjen a kerékhez, és ne úgy voluljunk végig az utcán, hogy minden szempár ránk szegeződik a furcsa zaj végett...Havercsávó közölte, hogy nincs semmiféle lepapiroznivalója, egyezzünk meg, majd elegánsan benyögte, hogy ad egy tizest, majd ezt a szöveget nyomta le: "Hacsak nem akartok szemetek lenni, és jól lehúzni engem!" Na most erre varrjunk gombot!???

Pasi higgadtan tudja kezelni az ilyen helyzeteket, én kevésbé, és ennél a mondatnál benyomódott nálam a "pléj" gomb, mire hisztizni kezdtem, teljesen feleslegesen, mert egyikük sem figyelt rám. Genyóboj szerint, aki állította, hogy profitörésrendbehozó, meg a haverjai is azok, úgyhogy neki ne dumáljunk, mer' ha ad egy tizest, akkor abból bőven jól járunk, mert kikalapálja nekünk valaki a sarkon....Pasi közölte, hogy ez egy nagyhonda, szervízkönyves, páréves terepjáró, most akarjuk eladni, és a szakszervízben a ránézés is többe kerül ennél!!???

A vége két tizes lett, ami nem megegyezésből született, hanem egyszerűen pasi megelégelte a nagyszájú srácot, aki egyébként olyan fiatal volt, hogy talán még a jogsi sem volt a zsebében, csak próbált arcoskodni, és az egész rozsdásvasa alig érhetett többet, mint a kár, amit okozott. Valószínű, hogy egy százasból sem ússzuk meg a javításokat.........

A képen lévő óra is tetszik, de mondanom sem kell, hogy a szurkálósbaba inspirált..... 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr13250998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cserke 2007.12.06. 08:23:19

Pirosom, hogy mennyire rendesek vagytok! Én biztos kihívtam volna szerveket, a fene az ilyen felelőtlen, ráadásul pimasz, nyegle népekbe.
De lehet, ha ekkora pasi lennék, mint Tiéd, a nyakát is kicsit megszorintgattam volna...

Piroska 2007.12.06. 10:23:15

Ha olyan fene rendes lennék, nem raknék be voodoobabát a beírásom mellé:-))))
Ááááááá, egy idő után már hagyta a pasi, akinek a párcentihíjánkétméteres termetéhez jámbor lelkület társul....Meg elege lett. De őszintén, nekem is.
Az lett volna, amit mondtál: szervek, vita, feljelentés, járkálás, bizonyítgatás, várakozás, és a pénzt ugyanúgy nekünk kellett volna betolni a szervízbe......
Csak a stílus, a pofanélküliség, vagy inkább a nagyarcoskodás......Pfff.
Nade, soha rosszabbat!
:-(

Fruzsi 2007.12.12. 09:20:01

Az a lényeg, hogy nem esett bajotok...szakszervízről pedig vagy rosszat, vagy semmit...éppen most készülnek lehúzni minket még a casco ellenére is :(
Ugyanis hihihi, az én párom egy fának tolatott neki múlt héten : ) Mondjuk ki gondolná, hogy egy parkoló kellős közepén (a parkoló és a járda között) van egy fa...
Én csak annak örültem, hogy nem én néztem be, mert akkor aztán hallgathattam volna egy életen át : ))) Így is megpróbálta rám fogni, hogy elvontam a figyelmét, azért történt az egész...

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.12.12. 10:22:09

Fruzsi!!! Sajnálom!!! A büdösbogár fa!!! A hétszázát!
Szerintem is Te voltál a hibás, Te kis figyelemelvonósfruzska:-)))

Tegnap Joepapába ia belerohant egy bácsi, mármint a suzukijával......Jól néz ki a kocsi, az is megy szervízbe.....
Hjaaaaaaaaaaaj!!!

Nagyobb baja senkinek se essen, így van!!:-))

Fruzsi 2007.12.13. 09:28:50

Hűha, még szerencse, hogy neki sem lett komolyabb baja. Úgy látszik ez egy ilyen időszak...más szempontból is ránk jár a rúd kicsit : (
Én most azon parázok, hogy az Apukám által kölcsönadott kocsinak nehogy baja legyen, mert nem marad ép autó a családban : )

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.12.13. 09:36:50

Fruzsi! Remélem, a rátokjárósrúdidőszaknak ezennel végeszakad!!
Levele!:-)
süti beállítások módosítása