Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Természetesen

2007.12.03. 14:42 | piroskaesfarkas | 5 komment

Szívesen csináltam volna magam, ahogy régebben is, de nem volt időm beszerezni a tobozokat, koszorúalapot és egyéb pompás terméseket. Pedig még ragasztófegyverem is van hozzá, narancs- és almakarikákat meg úgyis mindig szárítgatok.....

 

Berobogtam a környéken található virágosokhoz, majd próbáltam elmagyarázni az elképzelésemet, de már a "szeretnék vessző alapot..." résznél megakadtunk, s hiába mutaogattak vaskos szalmakoszorút, meg mohásat, meg arannyal átfuttatottat, meg nézzemmegmilyenszépfenyőágasat, ha nekem vesszős kell!!!??? A piros-fehér szalagos kívánságomnál meg felszaladt a szemöldökük rendesen, majd egyértelműen láttam, hogy cicózós HP-nak gondolnak......Azért volt olyan, aki bepróbálkozott piros alapon arany harangocskákkal díszített változattal, meg mikulásfejes díszítéssel is. Neeeeem, köszönöm!!!!

Hazafelé menet pasival beugrottunk egy újabb boltba, hátha....Elkezdtem a mondókátmat, hogy szeretnék természetes típusút, göcsörtös vesszőből font koszorút, vaskos natúr gyertyákkal, rengeteg piros bogyóval és kis piros-fehér kockás szalaggal, ennyi, semmi más ne legyen rajta. A kishölgy egy nagy kosár aljából túrta elő a megfelelő darabot, s úgy nyújtotta felém, mintha biztos lenne benne, hogy megsért vele, mer' ez a lepukkantság már mégiscsak túlzás, ez egy kidobásra ítélt vesszőizé...EZ AZ!!! Ez kell nekem!

Még meg is mutattam neki, hogy milyen piros termés legyen rajta, csipkebogyószerű (már sajnálom, hogy nem szakítottam időt rá, és mentem ki a levendulásba, ami ilyenkor telis-tele van pirosbogyós bokrokkal...), semmi masni, semmi termés, teljesen natúr koszorút szeretnék....Úgy belelkesedtem, hogy végre valaki megérti, milyet is szeretnék!!!!

               

Mikor szombaton berohantunk érte, ezt találtam. Bár szép, szép, de minden van rajta, de piros termés bezzeg egy szál sem!!!???? Nem volt kedvem kekeckedni, .....ennél nagyobb problémám ne is legyen.....jó lesz.

Mielőtt a virágkötözőnő becsomagolta volna a bogyótlan alkotását, még megkérdezte:"Biztosan jó lesz így? Ne fújjam még be csillámmal, vagy tegyek rá arany tobozokat???"

Jól megnéztem mégegyszer, vajon két napja nem vele egyeztettem az elképzelésemet??? Mi vagyok én, ufó, hogy nem érti, mit akarok?

Nem, köszönöm. Természetesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr96249508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigi 2007.12.03. 17:45:06


Kedves Piroska!

Ha netán ez is eltörne és pótlásra kényszerülnél,a Műv. völgyében minden évben megtalálható az a sátor,ahol ezek a gyönyörűségek megtalálhatóak,nekem egyenlőre csak a bögre van meg.

Üdv.:Brigi

Brigi 2007.12.03. 17:47:18


Az előbbi hozzászólást a teáskannához szántam,véletlenül írtam ide.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.12.03. 20:45:12

Szia Brigi! Nagyon szépen köszönöm, kedves Tőled, hogy megírtad!!!
Remélem, sokáig kitart az új kancsó, és a réginek is találok új feladatot:-)))
Mégegyszer köszönöm!
szia, Piros

Ingrid 2007.12.04. 22:29:50

halihó! Gyönyörű az adventid! Nagyon szép, természetes, akárcsak Te!
Láttam a titkosat, egyre válaszoltam is, a másikra készülődöm a válasszal. Tudod... van egy főnöknőm ;)

Piroska 2007.12.05. 09:38:05

Ingrid, szia! Köszönöm, kár, hogy nem én csináltam:-)
Na megyek, megnézem a titkosod egyik felét!:-)

A főnököd!!!:-) Bár nekem is olyan tündéri főnököm lenne.......
süti beállítások módosítása