Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cinkoskacsintós

2007.09.14. 21:06 | piroskaesfarkas | 11 komment

Különleges érzés boldog, titkokat őrizni, legyen az aprócska vagy elefántnyinagy, melyeket legszívesebben megosztanék olyanokkal, akik velem örülhetnének, és tartom ugyan a számat, mert megígértem, de annyira nagyon nehéz, úgy ki akarna csusszanni!?

Vannak olyan ártalmatlan titkok, amelyek az úgynevezett "denemonddel senkinekjóóó, mert titok, csaknekedmondomel" alapon egy belső körben terjednek, mert mindenki csak egynek adja tovább, akiben megbízik, és mivel szerencsés esetben egy szűk csoporthoz jut el az ilyen bizalmas közlés, egy napon aztán a Te füledbe is visszajut, amikoris tudod, hogy a Te embered legalább egyszer nem tartotta a száját....:-) Ezek általában ártalmatlanok.

Aztán vannak a ténylegtitkosnagytitkok, mint ez a mai, amit szigorúan tilos terjeszteni, utalgatni rá másoknak, fondorlatosan mosolyogni, hogy maguktól jöjjenek rá.....Ezek kiszivárogtatásával bizony nagy károkat okozhatunk bizalmasunknak, úgyhogy ne is tegyük.

free music

Én nagy titoktartós vagyok, annak ellenére, hogy úgy egyébként -ahogy a környezetem hívja- mindig storyban vagyok, és valószínűleg tudhatják is rólam, hogy tartom a számat, vagypedig nemtudommiért, de rengeteg titkot őrizgettem már, és tudtam meg elsőként, amire büszke is vagyok, és igazán megtisztelő azoktól, akiktől kaptam.

A mai sokpecsétest meg azért sem szabad elmondanom, és ha nem lennék letiltva sem tenném, mert elvenném a forrásom és a harmadik személy örömét is egyaránt, és megfosztanám mindkettőt egy közös élménypillanattól. Úgyhogy nem teszem. Pedig dekár.:-)

Ha pasi ma reggel nem indul el hajnalban, ami miatt este nem hívom fel közelben lakó- és majdnem egyhelyendolgozós Ci barátnőmet, hogy kapjon a hátára legyen szíves, és reggel nem megyünk együtt, és nem találja ki, hogy ruccanjunk be a szokásos helyemre egy mézestejesKVra, akkor még én is kívülálló lennék, és nem büszke, vigyorgós, cinkoskacsintós benfentes.

A KVzó előtt próbáltunk parkolóhelyet keresni, amikor ráböktem arra a szűk területre, ahová csak tolatásba lehetett befurakodni, és Cinek jól hátra kellett tekerednie nyakilag, hogy felmérje a lehetőségeket. Miközben bírkózott a kormánnyal, és éppen keresztbe álltunk az úton, egyszercsak megállt, és mikor már túlsokpillanatig úgy is maradt, nálam megakadt a storylemez, és megkérdeztem, hogy mi a baj. "Te, én most nagyon rosszul vagyok baszus" -mondta falfehéren, gyengén, remegősen. Bambán és aggódva bámultam rá, és egyszercsak bevillant, és akkor már tudtam: "Csak neeeeeeeeeeeeeeeeem?????" Mire Ő, még mindig lefagyva, gyenge mosollyal a remegő szája szélén, nemes egyszerűseéégel: "De."

"Teeeerheeeeees vaaagy????!!!!" -visítottam nemtudomhányszor, és meg sem várva a megerősítést ugrottam a nyakába, és a saját lelkes kérdészuhatagomtól (hogyhogy, mikor, miótatudod, rosszulvagy?, mit csináljak, stb.) alig hallottam az Ő halk igenjét. Pedig de! Kisbabája lesz!????

Örül, örül, persze, de azért nem dolgozta fel teljesen az állapotát -2 hónapos a pocakja-mert bár hónapja együtt tervezgettük, hogy lassan szabad utat engedünk a szerelemnek:-), nem gondolta volna, hogy konkrétan az első, felszabadult próbálkozásuk eredményes is lesz (a hír hallatán Cipasi az ágyon ugrált, miközben tarzanosan verte a mellét:-), és azzal kalkulált, hogy bő féléve, egyéve még azért marad a felkészülésre. Tele van ugyanazokkal a félelmekkel, amelyek engem is gyötörnek, de most már ténylegesen számolnia kell velük. Ma ebédelt a főnökével, akivel megosztotta a hírt, meg számít arra, hogy előbb vagy utóbb kiszimatolják a cserfes kolléganői, mert Ő, aki eddig rendszeresen cigizett a csajokkal, most a legkülönfélébb kifogásokat rántja elő a farzsebéből, hogy most meg hirtelen miért is nem.

Most még erőteljesen rókafókuszú állapotban van, és nem csak kerülgeti, hanem sajnos kagylóölelések is vannak, és annyira gyengének érzi magát ettől, hogy rázza a hideg, néha alig áll a lábán, és a titkolózósdi sem könnyiti meg a helyzetét. A savtól állandóan marakszik a gyomra, és annyira fáradt, hogy amint hazaér, vacsora után bevetődik   elkúszik az ágyba.  

Elmerengtem egy röpke pillanatig azon is, hogy mennyire különös ez a körforgás...Tegnap voltam temetésen, mert valaki, akit szerettünk, elment. És máris érkezik valaki, akit szeretni fogunk.....

De közben azért nagyon is irígykedem, mert Ő végre belevágott, biztosan tündéri babájuk lesz, és ilyen gyorsan, vagyis legeslegelsőre össze is jött! Szóval dejóneki szerintem!

Én meg örülhetek, hogy a legelsők között tudhattam meg, még a szüleiknél is előbb, és mindenki másnak várnia kell még két hetet, a vizsgálatokig, én meg már tudom, mert cinkoskacsintós vagyok!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr87165206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.09.15. 09:51:00

Nekem ez volt a kedvenc mondatom a cuccban:

Elmerengtem egy röpke pillanatig azon is, hogy mennyire különös ez a körforgás...Tegnap voltam temetésen, mert valaki, akit szerettünk, elment. És máris érkezik valaki, akit szeretni fogunk.....

Piroska 2007.09.15. 09:57:23

Örülök Bcyke, hogy találtál olyat:-)
Ezen sokat szoktam agyalni, mert a családban is mindig így alakult: a nagymama éppen pár hónappal lemaradt az ikrek születéséről (pocakban még simizte őket), a nagypapa a dédunokájáról.....Mintha helyet kéne szorítani az érkezőnek.....
Szeretném, ha mindenki elférne...

Oguz 2007.09.15. 10:56:26

Tudja az élettársa (leszokhatnátok erről a "pasizásról"), tudja a főnöke, és most már - a fene nagy titoktartásdonak köszönhetően - a fél világ. Ennyit a titokról...

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.09.15. 17:40:32

Oguz,

ha nekem lövésem nincs róla, hogy ki Piroska és farkas, és sokaknak kik olvassák e blogot, még annyi se, akkor gondolom, hogy nekünk, mint annak a bizonyos fél világnak, arról sincs infója, hogy ki a halál a szomszédja, barátnője, rokona, stb., tehát gyakorlatilag teljesen titok marad a titok.:)

És ha már szavaznom kéne, akkor nekem inkább a pasi, mint az élettárs, de mondjuk nekem nem ingerem szóhasználatra oktatni azokat, akik nem a nekem bejövő verziókat alkalmazzák.:)

Cserke 2007.09.15. 17:51:50

Bcyke, megint megmondtad:))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.16. 13:55:16

Oguz!
Valóban nem ismernek személyesen, akik olvasnak, azt meg pláne nem tudják, hogy ki is a Ci barátnőm:-)

"Pasizást "a felszólításod ellenére sem hagyom abba (az élettárs kifejezést nem is kedvelem), mert nekem tetszik, és ez itt az én blogom:-)

zsuzsó 2007.09.16. 14:55:26

Mindig örömteli, ha ilyen hírt osztanak meg velünk.Én sem tudom, hogy kikről is van szó, de nem ez a lényeg.Hanem, hgoy örülhetünk mások boldogságáank.A pasi nekem is jobban tetszik.Barátságosabb, mint az élettárs. :o)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.16. 19:20:25

Zsuzsó! Én is így gondolom!!!:-)))
"Pasi" szavazat ÷1 :-))

anyámlánya 2007.09.17. 21:51:20

amikor az ember halála és születése összeér, akkor a teremtés történik meg.

mindkettő a létezés megnyilvánulása, amiből életünkben épp úgy nem vagyunk kizárva, mint holtunkban.

élet és halál: kizárják egymást.
de ha máshonnét nézzük: egyenrangúak.

s mindkettő katartikus élmény, de jobbára egyikre sem emlékszünk.

jou 2007.11.30. 23:20:50

Szia! A fagalacsintól már integettem Neked, és azóta is nagyokat sóhajtozva csendben olvasgatlak. Néha viszont felszalad a szemöldököm, ahogy a kommentekhez érek... Honnan ez a verhetetlen önbizalom, amivel emberek a kéretlen tanácsaikat osztogatják, és ráadásul azonnal kiviláglik, hogy még nálam is kevesebbet olvastak az élménykéidből (na, azért szépen haladok:), és fogggalmuk sincs, mi újság... Ez amolyan elidegeníthetelen emberi jellemrészecske lehet, mint ahogy az is, hogy itt túráztatom magam rajta...ch!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.12.01. 08:21:45

Jou, szia! A fagalacsnos integetésedre is válaszoltam, láttad? :-) Örültem is neki, ahogy most is!!!!

Szerencsére nem vagyok egy kötelező olvasmány, úgyhogy vannak olyanok, akik véletlenül, egy keresőszó miatt tévednek ide, majd fejvesztve menekülnek, meg aztán olyanok is, akik a blogajánlóból jönnek, és itthagynak egyetlen egy megjegyzést ott, ahová éppen mutatott az ajánló.

Mikor beélesítettem az addigi firkálmányaimat, tartottam tőle, hogy megtalál jópár bántó megjegyzés.......Meglepődöm, majd próbálok lapozni.

De sajnos volt már olyan gusztustalan, perverz megjegyzés is, amit törölni kellett.....Megrökönyödöm, ha megnézem a keresőszavakat, amelyek a füzetembe irányítottak olvasókat. Brrrrrr...Mik érdeklik az embereket, és milyen kifejezéseket lehet összerakni egymástól teljesen független bejegyzések szavaiból...

Én is ilyen túráztatós vagyok:-)))

De Neked most pihenned kell!!!!! Csak a vidám dolgokat suhand át, s vigyázz a pocakodra!!!!:-)

Integetés, Piros
süti beállítások módosítása