Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tulajdonképpen

2007.08.23. 21:17 | piroskaesfarkas | 10 komment

Pampalinis figurája lett ezzel az új külsővel, ahogy mókás kis pilincka lábait szaporázza, zabálnivaló.

Egészen hosszúra megnőtt már a bundája, pedig az utóbbi években, ahogy öregszik, mindig lekopaszítjuk, de a kutyafazonalakító lány, akit kedvelünk és ragaszkodunk hozzá (babakutya koruk óta hordjuk oda az ebeket, annak ellenére, hogy kiköltöztünk és órákig autózunk oda-vissza hozzá) hosszabb időre elutazott. Próbáltuk megvárni, míg újból munkábaáll, de Alfici már inkább hasonlított egy medvebocsra, mint spánielre, és egészen kezelhetetlen volt a szőre (főként a toklászok miatt). A közeli állatorvosi rendelő mellett találtunk egy kutyaszőreltávolító hölgyet, akihez elvittük a fekete ebet (a többiek mennek a megszokott helyre) bundátlanításra.

Íme, itt látható előtte, majd egy lapozás, és utána. Mintha nem is ugyanaz a kutya lenne!?:-)

Hiába visszük rendszeresen kozmetikushoz a büdöskéket, a fehérek egyszerűen nem hagyják, hogy lenyisszantsák a körmüket, ezért amíg Alficickány nyiratkozott, bekopogtunk az állatorvoshoz. Kiderült, hogy annyira elhanyagoltuk a farkaskörműket hogy Bendőzé teljesen visszakunkorodott és belenőtt a talppárnájába. Elszégyeltem magam rendesen, hogy nem vettük észre....

Jeleztük előre, hogy a mérete ellenére komoly ebbel van dolguk, és szerintünk bódítani kellene Bendőt, de nem hallgattak ránk, csak legyintettek...Végül bekötött szájjal is négy embernek kellett lefognia ezt a földszintes fehérgombócot, akit még így sem lehetett betörni, és sajnos több körme is vérzett a nyisszantásoknál....Pasi szeme szikrákat szórt.

 

Ahogy Afi leveti a bundáját, máris kiderül róla, hogy egyáltalán nem is dagi, és a mackós mozgása is csakis a nagy szőrtömeg miatt lehetett.

Ebből egyenesen az is következik, hogy ha én is levágatnám  hajamat, rögtön láthatóvá válna, hogy tulajdonképpen milyen sovány vagyok:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr83144056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyámlánya 2007.08.23. 22:03:06

vagy levetnéd a cipődet, és hogy nincs is lábad! :-))

jó, ez kicsit idóta poén, de már késő van, és rettentően meleg..., meg amúgy is!

Cserke 2007.08.24. 08:07:46

Minekünk is tulképp 4 kutyánk van, 2 nyári és 2 téli, annyira másképp néznek ki szőrösen és telenül. A nagyobbik kifejezetten ijesztő nyáriruhában.
De Tiétek csuda helyes. És mennyivel jobban érzeheti magát!!!
A méret nem lényeg, látod! Minálunk is a kicsi az erőkutya.

Piroska 2007.08.24. 11:22:55

Nekünk akkor hat van, tiririm!!!
Viszont sajnos nincs macsekunk.....hhhhhhhhhh.

Az utolsó kijelentésedet korlátozzuk csak bizonyos halmazokra:-)

cserke 2007.08.24. 15:45:01

Ehhhehe.
Rendben:)))

hullocsillag 2007.09.01. 15:55:26

nagyon aranyos kutyáitok vannak:) nekem valahogy a "csupaszőr" ebek jobban tetszenek,, persze, tudom több a gond velük a szőrük miatt meg persze melegük is van,gondolom én, hehe(régen voltak kutyáink de csak olyan falusi ebek).lehet egy kérdésem?nem muszáj válaszolni de lécci, azt te hogy oldottad meg, hogy külön oldalon vannak a hosszú szövegek?ha válaszolsz, előre is köszönöm:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.01. 16:11:49

Hullócsillag! Köszönjük az ebek nevében!
Szőrözés. A két fehér még mindig elég nagy bundában járkál, hozzák a westie fazont:-) Amióta Alfréd öregszik, azóta inkább lekopaszítjuk, főleg nyáron. A legnagyobb baj a hosszú szőrrel nem a kezelése, hanem a toklász. Sajnos Alfinak már volt az orrában, a fülében és a lábában is, és többszőr kellett bódításban kipilinckázni belőle.......Így könnyebben megtaláljuk, ha belemegy.

Tördelés. A bejegyzéskor, a bal felső sarokban van egy olyan pont, hogy "forráskód". Ha kész a szöveged, akkor erre rákattintva megjelenik a szöveg különböző kódokkal tűzdelve.
Ahol el akarod vágni, oda beírod: " aztán megnyomod a forráskódot mégegyszer, és kész.

hullocsillag 2007.09.01. 16:43:43

o, szegény Alfi.én ha veszek csupasz kutyat veszek.csak vicceltem, azok nekem nem tetszenek:)
köszönöm a segitséget de pl a szöveget azaz ami neked utalás a köv. oldalra hogy lehet irni?vagy ugy is tesz jelet?lécci.köszönöm:)tudom sokat kérdezek, de kis tudatlanka vagyok még ilyenekben:)egyszer meghálálom:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.09.01. 19:10:45

Szívesen!
Úgy is tesz jelet, "tovább" felirat jelenik meg
A sablonszerkesztésben kell átírni a more helyett, amit szeretnél, ha nem tetszik a "tovább".
Én sem vagyok ám ennek nagy értője!:-)

hullocsillag 2007.09.09. 16:51:52

aha,azért kösszi:)és szerintem jobban értesz hozzá mint én:)szép napot,szia(és megyek olvasni, mert levagyok maradva, de szeretem a blogod, azaz az irásaidat, hehe).

Piroska 2007.09.10. 15:05:03

Na de sikerült Hullócsillag?
Köszönöm, hogy szereted!:-)
süti beállítások módosítása