Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kinyerma

2007.05.14. 20:30 | piroskaesfarkas | 2 komment

Most, hogy tele vagyok tenderekkel és megbeszélésekkel, és nem jöhetek be zsebes, lógos gatyában és pólóban, hanyagul feltekert hajjal,  beköszöntött a kánikula, mikor a sötét zakóban meg lehet sülni .

Úgy érzem magam, mint egy szardíniásdobozban, bizniszvumenszerkóban feszítek, pontosabban egy decens kis halszálkás nadrágkosztümben....Persze túúúúdom, hogy dolgozhatnék olyan helyen is, ahol minden nap kötelezően alakíthatnám a mai szerepet (ki tudja, talán még élvezném is), de szerencsére a heti egy-két kiöltözős megjelenésen túl mehet a laza szerkó (ami azért nem összekeverendő a nagypapám által trógercuccnak nevezett viselettel, csupán nem indulnék el benne prezentálni).

Tudtuk, hogy eljön ez a nap is, amikor pasi és én ugyanazon ügyfél meghívásának teszünk eleget, és cégeink, mint egymás versenytársai egyazon megbízásra hajtunk. Érdekes egy helyzet, mert persze nagyon szeretném, ha Ő is sikeres lenne, és sok ügyfelet nyerne, drukkolok is neki, de szem  előtt kell tartanom a cégem érdekeit is, így a felkészülés teljes titoktartás mellett történt, semmit sem beszélhettünk meg, ami nem volt könnyű, de sikerült:-)

Pénteken is késő estig dolgoztunk, majd vasárnap pasi bevonult a melóhelyére összerakni az anyagot (mindeközben Anyika és én felkrokodiloztuk a hozzánk csatolt féltelek kerítésére a nádat, hogy a szomszédok ne bámészkodjanak át) és csak sötétedés előtt nem sokkal állított be, de legalább együtt vacsoráztunk a teraszon, az is valami:-)

Egy-két hét múlva hirdetik ki az eredményt, amit így méginkább fokozott izgalommal várunk, és remélem, hogy kettőnk közül kerül ki a befutó.

Kinyerma....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr9775766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása