Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Csak úgy mosolygok

2007.04.07. 21:46 | piroskaesfarkas | 6 komment

Süt a nap, itthon vagyunk, nem zavarja meg senki a mi kis bandánkat, ültetgetünk, halászunk a tóból (na persze nem halakat az ebédhez, csak a felszínén úszkáló trutyikat, elszáradt nád darabkákat, belehullott leveleket, stb.), a kutyák élvezik a szabadságot, hemperegnek a fűben és kergetik egymást a ház körül,  kölcsönösen örülünk egymás társaságának (nekik az a legnagyobb boldogság, ha velünk lehetnek, meg persze ha virsli van vacsorára:-))).

Nem történik semmi különös, ez egy egyszerű nap, mégis elvarázsol.... Mindent olyan szépnek látok...

Elidőzik a szemem z öreg tálalónkon, amit megmentettünk egy Tisza melletti falucskából és még csak fel sem újíttattuk, csak megtisztítottuk és a helyére állítottuk (úgy éreztem, hogy pont nekünk kellett rátalálnunk, mert centire pontosan befért a kitalált helyére), rajta a gyümölcsöskosárral és az azt körülölelő angyalokkal.
Ülök a hoszú asztalnál, nézem a kedvesemet, a kutyákat, a kertet, a tulipánokat, az öreg bútorokat, a fényeket..........................Egy pillanatra elhiszem, hogy ez mindig így lehet...

És észreveszem, hogy csak úgy mosolygok.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr2656284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.04.09. 12:09:08

Na kb. ez az élet egyik értelmének za értelme!:)))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.11. 16:48:03

Igen, tényleg. RItkán adatik meg ez az érzés, vagy inkább nem figyelünk oda, nem állunk meg, hogy elraktározzuk. Amióta a blogba kiírom az apró dolgokat is, úgy érzem, többnyier sikerül elkapni ezeket....

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.04.12. 16:11:19

A cucc mindig ott van, csak leszarjuk, elfelejtjük, átszaladjuk, belealszunk.
Majd mikor meghalunk akkor rájövünk mit is kellett volna.
De amilyen hülyék vagyunk, akkor meg még azt a keveset is elbasszuk azzal, hogy akkor meg majd még ezért verjük a fejünket a falba, amiért már mindegy akkor úgy is, meg ha így nyomjuk akkor már most is.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.13. 09:28:30

Na, most lehangolódtam az egyébként (meg mindig) tiszta levezetéseden........

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.04.13. 10:58:29

Nem lehangolódni kell, hanem tisztában lenni ezekkel, és vad, gondolat rohanás mód élvezni a szép életet minden percben!!!!!:)))))))
süti beállítások módosítása