Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Összebonyolódós szálak

2007.04.05. 07:43 | piroskaesfarkas | 11 komment

Túl nagy volt a kezdeti lekesedésem, már ami a virtuális könyvvásárlásomat illeti, de a kis csalódástól eltekintve azért nem adtam még fel teljesen az olvasmányaim beszerzésének ezen módját.

Az elmúlt héten rendeltem nyolc könyvet (és legalább további ötvenet tettem félre a virtuális könyvespolcomra, későbbi vásárlási szándékom nyomatékosítása érdekében), vissza is igazoláták, melyben jelezték a szállítás legkésőbbi időpontját, vagyis a tegnapot (persze, hogy nincs még itt). Alig vártam, hogy a kezembe foghassam a régi és új köteteket, megszaglásszam, megtapogassam a borítójukat, az ujjaim között végigpörgessem a lapokat....

A kiszemelt regények ugyan nem érkeztek meg, de kaptam egy levelet, "nem felejtettük el" tárggyal, melyben közlik, hogy elnézést, de nem tudják a megadott határidőre teljesíteni a szállítást. Pont. Hogy vajon mikor, és meddig várjak, arról nem szólt a levél, így felhívtam az ügyfélszolgálatot és bájosan érdeklődtem, hogy mégis mikorra számíthatok az olvasmányaimra???? Mire az egyébként kedves hangú srác: "Hát azt én honnan tudjam, amikor ideér a még hiányzó könyve a rendelésből, vagy lemondja azt!!????" Ilyenkor azért begurulok, mert mégis ki más tudná jobban, mint az ügyfélszolgálat????? Dehogy mondom le, pont a Leány gyöngy fülbevalóval c. könyvemet, arra vágyom a legjobban!!!??? De mégis, legyen szíves, mondjanak egy időpontot, hogy mikorra várjam a csomagot? "Amikor majd abból a bizonyos antikváriumból beküldik, na akkor majd továbbítjuk Önnek, várjon türelmesen. Telefonáljon csütörtökön és érdeklődjön!"

Gondoltam, ha már úgyis áll a rendelésem, betennék még pár könyvet a virtuális polcomról a mostani csomagba (egyrészt, mert bután azt hittem, hogy én vagyok az Ügyfél, és ha már úgyis késnek, miért ne, és biztos voltam benne, hogy egyébként is magától felajánlják ezt a lehetőséget, nagy cég, nagy megrendelőt remélve, stb., valamint, mivel 10ezer forint felett ingyenes a rendelés, én ezzel az előzővel már úgyis túlléptem, miért ne lehetne....), úgyis van még pár olyan regény, amit azóta kinéztem és nagyon kellene nekem:-) Javasoltam a telefonos segítségemnek, hogy akkor engedjék már meg, legyenek olyan drágák, hogy a mostani rendelésemhez csaphassak pár regényt, amelyek mellé úgyis az van odabiggyesztve (gondoltam megalapozottan), hogy szállítási határidő 1-2 nap, vagyis pontosan ki tudják hozni a többivel, amivel egyébként ők késnek ennél többet. De jaj, hova gondolok, kombinálgatok össze-vissza????

"Hölgyem, aaaaazt nem lehet! Mert ha nem érnek ide a most rendelt könyvek, akkor az előzőeket sem hozzák addig ki, és ki tudja, hogy meddig kell várnia, nem garantálok semmit, ha kegyed összebonyolítja a szálakat??"

Remélem, a sorok közül is sugárzik, hogy mennyire nagyon türelmes vagyok!!!!!???? 

Merem én összebonyolítani a szálakat....

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr9154607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cserke 2007.04.05. 20:08:58

Te!!! Te konvergencia!!! Akarom mondani konkurencia!! Vagy konkurrencia? Ezért kell nekem fülbevalós könyvre várakoznom, mert elhappintottad előlem?!?!!!
Todmikor állok szóba VELED????!!!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.06. 10:30:49

Hahaha!! Trallalala!! És meg is érkezett, úgyhogy hétvégén kiülök a kertbe és olvasom! Tattaram!!
Ám szívesen kölcsönadom, ha kéred!!!!:-)))))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.06. 10:31:28

Vagy, ha így fenyegetőzzöl, akkor jól elmondom a végét!!! Megírom a blogodba nagybetűkkel a csattanót:-)))

rl · http://www.flittereslofasz.blog.hu 2007.04.06. 11:45:46

1. Először is köszi a BrúnóBlogra írt kommenteket, ráfért, mert mióta átemeltem a blog.hu-ra, valamiért lusták lettek reagálni az emberek (a profil most nem oda mutat, de hátha érdekes az is)...
2. Másrészt gratulálok a P&F-hoz, ritka jól néz ki és szórakoztató is, a profilodra kattintva jöttem rá, hogy olvasgattam már régebben is!
3. Ha van időd, pls, írd le nekem, hogyan építhető be a radio.blog! (A feist kiváló választás volt, mindemellett!)
rl, avagy BB

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.06. 12:08:16

ÚÚÚÚ!!! BB! Köszönöm, hogy bekukkantottál!!!
Most örülök!!!:-)))) Meg az is jó, hogy tetszik is, mindemellett:-)
A a csillogóslókukis oldaladat még nem néztem meg (lehet, hogy ijesztő a cím a finom lelkemnek:-))), de megteszem! A BB oldalt meg megpróbálom beműteni az oldalamba, hogy könnyebben átevezhessek Hozzátok.
Na de! A rádiós cucc nem olyan bonyolult, mint ahogy azt én csináltam, és műtöttem, és kínlódtam, leírom Neked szívesen!
Akkor a Gotan project is tetszik neked biztosan! Én őket sem ismertem, pedig nagyon jó!

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.04.06. 12:19:03

Na mit mondtam Piros!!!:))
Ugye, hogy Te fűzöd már itt a sablon reszelős, abba cuccbepakolós oktatófilmeket a nagyérdeműnek!!!!:))))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.06. 12:33:18

Én is mit modtam Neked, Bcyke Mester???? Oldalhajtásod vagyok csupán, túúdod:-) Egy rügykezdemény:-)

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.04.06. 20:36:54

Azért csak csikágózol állandóan ezeknél a patent kis hungarikum vákumkiszolgálóknál!:))
Nem érsz Te rá?
Nem mindegy Neked, hogy mi hogyan működik, illetve nem működik?
Várj szépen aztán előbb vagy utóbb megjön minden, működni fognak a valag pénzedért készítetett dolgaid, ha meg nem, akkor azoknak úgy kell történnie, egy nagyobb erő nevében!:)
Értsd meg már végre, hogy míg az egyikre vársz, addig nem figyelsz annyira arra, hogy a másik még mindig nem működik!:)
A háttérben tudod mennyi meló ez, hogy így jól összeegyeztessék a hibás dolgaidról, nem teljesített vásárlásaidról a figyelmed folytonos elterelését mindig újabb hibákkal!:)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.06. 20:49:40

Jaj, Te melyik csónakban evezel pajtikám!!! Hahó, nem az onlinekönyvrendelőscégespasik barátja vagy, hanem az enyém, jó!!!! :-)

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.04.06. 22:14:16

Persze, Tied, csak mondom Neked, hogy hogyan mennek itt a dolgok, vagy legalább is, hogyan kéne, hogy ledesztilláld magadba, ha nem akarsz bereccsenve páncélököllel lődözni az iparosokra meg az onlinekönyves bohócokra!:)))
süti beállítások módosítása