Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vízvedelés

2007.04.03. 16:37 | piroskaesfarkas | 3 komment

Állítólag naponta 2,5-3 liter vizet kéne benyakalnunk ahhoz, hogy a szervezetünk hozzájusson a megfelelő mennyiségű folyadékhoz. Most, hogy koncentrálok rá, hogy ezt meg is tegyem, már látom, hogy nem is olyan egyszerű!!!?? Ha nem figyelek oda, simán kihúznám két pohár vízzel egész nap, egyáltalán nem kívánok többet erőltetés nélkül. 

Körbevettem magam félliteres kiszerelésű ásványvizes palackokkal, és ha jól összeszedem magam, akkor megiszom belőle 3-4 üveggel egy nap, és mellé még leküldök 1-2 bögre meleg teát (főleg gyümölcsöset, méz és édesítő nélkül, csak úgy üresen -ez is az életmódmegreformálásom egyik kihívása, megtanulni élvezni a teákat mindenféle ízesítés nélkül).

A sok létől viszont gyakorta látogatom a pisildét, sőt, alig bírom ki a hazafeléutat a kocsiban, és a hétvégén a kertészetben is be kellett kéreckednem a személyzeti wc-re.....

Nem is értem, hogy pár évvel ezelőtt hogyan bírtam ki, mikor 4 hétig léböjtöztem (persze orvoshoz mentem egy kidolgozott programért, bevásároltam a teljes 2-3 hetes csomagot, megesküdtem, hogy hetente eljárok kontrollra és nem csinálom tovább 3 hétnél, a folyadékok mellett préselek át zöldséglevest és napi egyszer valami híg kását is eszem, utána meg betartom a visszaszoktató étrendet......Ami megvalósult belőle: az első vizsgálaton kívül nem mentem el egyetlen ellenőrzésre sem, egy hét után nem volt időm-kedvem-ingerem és elhagytam a kását és a levest és csak ittam teát meg higított gyümölcsleveket, és 3 hét után nem tudtam leállni és négy hét elteltével is csak a párom és saját magam kemény rábeszélésére kezdtem el a visszaállító diétát.... Eredmények: lefogytam marha soványra, és pár hét elteltével rettenetes módon hullani kezdett a hajam....de ez egy másik rémtörténet:-). Most nem bírnék végigcsinálni egy hetet sem, de nem is akarok!

Bár az elmúlt héten félig már elhatároztam, hogy a KV-ról is lemondok, de vasárnapra ez már csak halvány kezdeményezésecske maradt csupán, a hétfőmet meg persze a szokott helyen kezdtem, a KVzónkban:-)))

Jelentem, a vízvedelés mellett a reggeli legeslegnagyobbméretűelhozósműanyagpapirpoharasmézestejesem marad!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr5253746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.04.03. 18:29:53

Csak az első pár nap ilyen pisilős.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.04.04. 12:49:29

Na még jó!!! Most prezi előtt, után mindenki miattam vár....
Az a kis KV??????? Mézzel meg tejjel?? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
süti beállítások módosítása