Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vincent

2007.03.27. 10:16 | piroskaesfarkas | 11 komment

Pár hete láttuk meg először, munkába jövet, ahogy magabiztosan szaporázta lépteit, igyekezett tartani a tempót a nála jóval nagyobb, hozzá képest óriásnak tűnő társa mellett.

Határozottan malackás, formatervezett fazonjával, fehéren és foltosan lenyűgöző jelenség volt, elolvadtunk tőle, és már igencsak sajnáljuk, hogy nem álltunk meg, és nem szeretgettük meg egy kicsit (persze, csak a gazdija engedélyével). Próbáltunk lelassítani, hogy tovább gyönyörködjünk benne, hosszasan bámultuk, ahogy távolodott az utcában. Hogy lehet ilyen tüneményes egy kis bulldog????

Azóta reggelente igyekszünk abban az időpontban arra járni, hátha ismét meglátjuk, bekukkantunk a mellékutcákba is, esetleg feltűnik egy póráz végén azzal a megmosolyogtató kisugárzásával, de sajnos még nem jártunk szerencsével.

Elhatároztuk, hogy egyszer velünk is lesz egy ilyen kis tündérgombóc......

Addig meg türelmesen várjuk, talán baktat még arra, pont akkor.... A nevét nem tudjuk, de mi magunk között elneveztük. Ő Vincent.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr1351180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cseresznye 2007.03.27. 17:22:10

Minálunk egy Churchill (így kell írni?) nevű hasonszőrű lény van, meg egy olyan, akinek a nevét mindig elfelejtjük és csak tehénkekutyának hívjuk, gazda engedélyével. Naggyon helyes mind a kettő, bár a babakorból jócskán kinőttek .Gyengéd elnézéssel tekintenek a többi, kevésbé gusztusos lényre, legyék az akárhánylábú.

cseresznye · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.03.27. 22:10:55

Nem, Te kedves, náthás lény. Akkor tudnánk a nevét a másodiknak. :o)
Kutyálós ismerősök. Nékünk is van kettő, de nem ilyen pedigrés csodalények, hanem egyikük egy rémes menhelyről származik, a másikat az utcáról hoztam haza.
A minálunk jelen esetben a tágabb környezetet jelzi, talán fel kellene már fognom, hogy más nem tudja kitalálni, mire is gondolok. Meg gyakorolnom a fogalmazást...
Hát Kegyed hány kutyát számlálhat meg otthonában?

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.27. 22:43:35

Na erre nem mertem így rákérdezni, merthogy van olyan, hogy elfelejtitek a nevét:-))))) A tehénkutya meg tetszett is:-)))
Három szőrös gyerekkel büszkélkedhetek, ha van kedved, és esetleg megnéznéd őket, írtam már róluk egy jó hosszút itt a naplómba (rákeresel pl. Füge szór-az egyik eb neve)
És van még két papagáj, meg ugye a halak, és a béke (akit nem hallok napok óta, talán továbbállt volna??)

cseresznye · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.03.28. 08:16:17

Ennyire még nem tragikus az állapotom, nem mondom, néha hirtelen felindulásból mielőtt ráordítanék a kölökre a kutyák neveit ordibálom, mire az övé is eszembejut...
Ha esetleg a béke odébállt Tőletek, azt nagyon sajnálnám, nem jó haragban lenni!!... :o)
Ha kévánod, postázok neked egy csomó békepetét, hogy meglegyen a családi boldogság. :o)))
Minekünk a tóban 2 csomó is van és nő már a farkuk is!

cseresznye · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.03.28. 08:31:12

Ennyire nem olvastalak vissza (majd bepótolom), de mostan jelentem, kutyailag képben vagyok! Tündérhelyesek.

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.28. 09:43:38

Köszönjük!!!!!
Még meséltem is a páromnak, hogy milyen jófej banda lehettek Ti ott, a sok főzéssel, bio kertészkedéssel, és hogy van két bulldogotok, amelyiknek néha elfelejtitek a nevét....:-))))) Szóval én bevettem, hogy nálatok laknak...

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.03.28. 11:03:44

jók az oldalra benyesett képek is!
lassan indulhatol blogdesign versenyen!
Meg lassan rádbízom az enyém formai tervezését is!
Rafkó paraszt vagyok, tiszta hűbéri rendszert tartok fent, látszatra segítek önzetlen és kedvesen, aztán meg közben ez csak hűbéreseim kigyúrása, akik aztán majd azzal a tudással csinyálgatják helyettem a dolgaimat!:)))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.28. 11:29:01

Jaj, Bcyke, nem vagyok más, csak kicsinyke oldalhajtásod!!!! Próbálkozom, de még csak rügykezdemény vagyok:-)))
Örülök, hogy tetszik! És képzeld, van még egy képem, amit úgy, de úgy beszúrnék ide, a komment dobozkám mellé, ahol most itt írok, a jobb oldalára, vagy a rózsaszín komment küldése doboz jobb oldalára, mert pont olyan piroskásnézős, ami oda illene....De nem megy!!!!!!!??????
Csak így tudtam belerakni képeket, a html dobozba, és most nem enged több ilyen dobozt, mert vsak 5 lehet...vagy mi.

cseresznye · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.03.28. 19:37:53

Figyejjé!!Minden stimmel, csak a két bulldogot cseréld ki a történetben egy kis nagyszőrűvel, meg egy nagy nagyszőrűvel.

Mi legyen a a békapetékkel, most akkor kell, vagy nem??

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.28. 21:47:47

Békapete, jaj, nem köszönöm!!! Most figyelem az én zöld valamimet a tóban, hátha az is békabölcső!:-)))
süti beállítások módosítása