Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Durvabámulósnyaktekerős

2007.03.20. 15:30 | piroskaesfarkas | 15 komment

A kedvesem éppen egy történetet mesélt nekem hazafelé a kocsiban, amely egyik részében a srác és haverjai elmentek egy "mellkidobós" szórakozóhelyre, ahol a pincércsajok rövid szoknyában és tulajdonképpen szinte fedetlen keblekkel hozzák-viszik az italokat, és megjegyezte, hogy mennyire kiakadnánk mi, csajok, ha ilyen helyen meglátnánk a pasinkat, miközben kocsányon lógnak a szemei az éppen előtte poharakat pakolgató ciciscsaj természet vagy szobrászdoktor kezei által kialakítot domborulatain.......Ez elindított egy helyzetelemző, vicces beszélgetést közöttünk, amin aztán jókat nevettünk:-)

Egyrészt, szerintem nem mindegy, hogy ez a ledércsajos pub a törzshelyük -e az említett pasiknak, vagy csak egyszer betértek oda valamilyen alkalomból. Például, engem nem igazán zavarna, ha mondjuk egy legénybúcsú alkalmával látogatna el oda a kedvesem a haverjaival, vagy csupán azért, mert hallottak egy jó helyről, és megnézik, viszont az már igen, ha minden héten ott találkozgatnának....

Másrészt meg nem kell úgy bámulni a felbukkanó fedetlen részeket, mint aki még sosem látott hasonlót, lehet azt kultúráltan is szemlélni. Mire a pasim megjegyezte, hogy mégis mit kéne csinálni, miközben rendelnek, emelje egy centire a szemétől az itallapot, és az oldalak közül morogja kifelé a rendelést???????? Majd felvilágosított, hogy nincs az az egészséges férfi, aki ne nézne oda, ha már úgyis ott van:-))) Nem mitha eddig ezt nem tudtam volna???!! De azért jó, hogy mondja:-) Egyébként meg mi csajok is megnéznénk, és meg is nézzük a pasikat is, csajokat is, szerintem ez természetes. Nézések között is van eltérés: pl.: érdeklődős nézés, megnézemmertszép nézés, folyamatosanbámulós, azonnalledöntenélek nézés,  stb. Azért érezzük a különbséget......És látjuk is!!:-)

Azt viszont nagyon rossz látni, mikor megy egy pár kézenfogva sétál az utcán, és a srác úgy megnézi a vele szemben tipegő hússzúlábút, hogy még utána is fordul, éppen, hogy a nyálát nem csurgatja ki a száján???? Vagy csókolózás közben körbe tekinget???  Ez egy nőnek megalázó, rettenetesen. Még akkor is, ha nem lenne mellette a kedvese, nem hiszem, hogy feltétlenül ki kell tekernie a nyakát oly módon, hogy a szemei a hátára kerüljenek, egy idegen nő után?? Vagy de?

Ha egy pasival vagyok, akkor ne bámulja meg a nőket, tiszteletlenég, még akkor is, ha nem a kedvesem. Ha meg nem vagyok mellette (mármint a párom mellett, nem a nemapasim mellett), természetesen nézze meg a szépet, de ne olyan módon, hogy az rosszul essen, ha látnám.....:-)

Egyébként meg, én nem szabályozok semmit, ha a pasim egyszercsak a durvabámulósnyaktekerős lenne, hát lelépnék...

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr4648708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.03.20. 16:40:45

Az én pasim azt szokta számolni, hogy hányan mérnek végig/bámulnak meg engem/minket az utcán. :)

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.03.20. 16:41:42

Az én pasim azt szokta számolni, hogy hányan mérek végig/bámulnak meg engem/minket az utcán. :)

mirwen · http://newrim.freeblog.hu/ 2007.03.21. 09:03:32

OFF: jó az új skin :-)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.21. 09:32:22

Köszönöm! Mit szenvedek ám egy ilyennel is.....Ha nem lenne Bcyke, már feladtam volna...:-)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.21. 10:22:28

Köszönöm!!! Most irtó nagy projektben gondolkodom: szeretnék a kép és a cím alá egy vonalat húzni.....Most szívom fel magam a feladatra:-))))

edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2007.03.21. 11:58:12

Azt a stylesheetben kell: a bizonyos szövegtípus meghatározásánál: "text-decoration: underline;" ("" nélkül), képnél pedig: "border-bottom-style: solid; border-bottom-color: #999999;" ha jól sejtem, ez utóbbiban nem vagyok biztos. A solid meg a szín persze változtatható. Bycke? :)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.21. 12:38:39

Edina, Te király vagy ebben!!!!!!!!!!
Nekem ez valami ufós dolog, de megnézem:-) köszönöm!

Zsuzsó 2007.03.21. 19:57:33

Nagyon jó lett az új design.:o)
Bár nekem a régi is bejött.Nekem fogalmam sincs hogy kell ilyet egyáltalán elkezdeni, úgyhogy elismerésem.Én még a régi változatnál maradtam, napló, mindenféle jó tollak...:o)
További sok sikert kívánok!!

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.21. 20:21:11

Köszönöm Zsuzsó!!!! Nekem is nagyon nehezen megy ám!!! De úgy örülök, ha tetszik Nektek:-)

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.03.23. 08:47:12

Tényleg patent, hogy ki lett rántva mögüle a rózsaszín tapéta, sokkal eredetibb és kellemesebb a szemnek!
És ne mond, mert ehhez pl. két deka közöm sincs, nem is tudtam róla, full Magad zúztad le!
Egyre komolyabb ez a blog külcsínileg is, meg belbecsileg is!
Nincs már olyan messze, hogy Te fogod itten a sporiknak fűzni be a dizájnoló oktatófilmet segítségileg!

Annak a gyíkkirály sertéstáltos fasznak, aki stíröli a nőket miközben másikkal van, annak ki kell tolni a szemét simán a jó érzés által felhatalmazottan sima kétkezi formában!!!!:)))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.23. 10:40:19

Na ne szerénykedjél itten, mint fő szakértőm és blogcsinálás-biztatóm!!!! Ezer próbálkozás, kis vesszők és számok írogatása, mindegyik után oldal megkukkolása, lassú előrehaladás....
Egyébként megmértem, és 1,2 kiló közöd van hozzá, jó????:-)

Hidd el, hogy akkor egészen sok szemnélküli pasi sétálgatna körülöttünk.....

bcyke blogberlo, aki ott sem volt · http://kacatvilag.blog.hu/ 2007.03.23. 14:37:59

Ja, és akkor meg kezdhetnétek a kezeket vagdosni le, mert akkor meg vakon tapogatni akarnák az összeset!

Ilyenek ezek Te!

Aztán így szépen lassan le is lennének evolúciósan totál torzóba szeletelve.

Akkor meg az lenne a lényeg, ami így is az, hogy legalább valaki etetés forma borítsa a moslékot a szájukba, meg vakargassa őket egy bottal mint a jóllakott sertéseket!:)))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.03.23. 15:11:17

És megint megmondtad az igazat, amiből a legjobban a bottalvakargatós tetszett!!!!!!!:-))))))))
süti beállítások módosítása