Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kertimádók

2014.05.26. 16:16 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Idén nem lesz füge. Köszönhető a beles mátyásmadárpárnak, akik ide járnak vacsorázni. Ilyen évünk még nem is volt, mikor ilyen kevés a termés, de ezek a szépséges (és amúgy igen kedves) madrákák lecsipegették még apró és zöld állapotában. Próbáltam tanítgatni Bendegúzt, hátha rákap a csősz szerepre, de öreg már a drága, és észre sem veszi a fogyasztást.....

Mi pedig sötétedésig kint tanyázunk a kertben és ott is kezdjük a napunkat. Annyiszor leírtam és elmondtam már, de a kert is olyan, amivel nem tudok betelni. A madárcsicsergés, a sok zöld, a virágok, minden, minden......A gyerekeknek pedig egy paradicsom. Nünü folyton valamilyen virágkoszorúban szaladgál, termésekből kotyvaszt varázsfőzetet, indiánosat játszunk, állatinyomozósat (döbbenet, mi mindent tud az állatokról??!!!), dínósat, főzőset, tündéreset...Vagyis nem hagyott alább a szerepjátékosdi, sőt!!!! Tegnap este asszem" én voltam a delfinanyuka, aki befogadta Őt, mint papagájhalgyereket, aki nem találja a szüleit. Apaca meg ha jól tudom, cápa volt, de barátságos, mert a végén már együtt úsztunk a tengerben. A tejberízs, amit vacsorára majszolt hínárdesszert volt, majd feltette a kérdést, hogy "a két copfom mi legyen Anyaca, ha papagájhal vagyok, mert copfja nem lehet egy halnak ugyebár???" Szerencsére elfogadta a "túlnőtt kopoltyúlebeny" válaszomat, aminek örültem, mert nagyon fáradt voltam már egyéb ötletek felsorakoztatására.

DSC_8608.jpg

DSC_8670_1.jpg

DSC_0042-2.jpg

DSC_0045.jpg

DSC_8647_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr326210999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása