Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Dr Farkas

2013.07.22. 19:07 | piroskaesfarkas | 1 komment

Kedden jöttem ki a kórházból (amikor elvileg megszületett volna Rózi császárral) és szerdán vissza kellett volna mennem varratkiszedésre Dr Bond rendelőjébe, de úgy éreztem, képtelen vagyok. Fájt mindenem és a gyereket sem akartam rángatni négy naposan kocsival. Farkas odatelefonált, mi lenne, ha pénteken mennénk, de az orvosom szabira ment, aznap rendelt utoljára. Felhívott telefonon, hogy megbeszélte Farkassal, hogy Ő szedi ki a varratomat itthon. Azt hittem viccel, bele is nyerítettem a telefonba, de nem. Kérdezte, hogy mi a helyzet a fájdalommal, így beszámoltam róla, meg arról is, hogy a hasam alja rondán lefittyed, összeér az alsó résszel és olyan, mint egy hamburger és fúj. De majd hordok haskötőt, hátha. Közölte, hogy erre most nem mond semmit, mert nem akarja, hogy röhögjek a vágásommal.

És tényleg. Eljött a szombat, és az én hős szerelmem, Dr Farkas fertőtlenített, csipeszel összecsippentett, megemelte a csomót és vágott. Lassan már egy császármetszést is le tud vezetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr215419120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2013.07.23. 16:00:27

Igazán büszke lehetsz Farkasra! Nagyon "univerzális" :)
süti beállítások módosítása