Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Visszaszámlálás - 5

2013.07.11. 23:54 | piroskaesfarkas | 3 komment

A napomat kórházban töltöttem. Nem tetszik ez az új hely. Már hétfőn sem csíptem, mikor sokadmagammal, hasonlóan gömbölyödő lányokkal együtt 5 órán át üldögéltünk a folyosón, míg sorrakerültünk. UH-ra meg be sem jutottam a hét elején, szóval ma volt időpontom, de úgy, hogy beírtak délre a lap aljára, majd mondták, hogy ki tudja, mikor kerülök a géphez, aztán a hölgy odafirkantotta, hogy "VÁR" és a nyomatékosítás miatt még be is karikázta. Nem is akartam ma elmenni, gondoltam pihenek, de Rózi előző este óta alig mozgolódott és nagyon aggódtunk miatta. Az nst-n megint nem volt aktív, húztunk egy egyenes vonalat úgy húsz percig, majd jött a nővérke és jól odasokkolt neki egy szerkezettel, amitől szegény akkorát ugrott, hogy majd leestem a székről és onnantól folyton 180-as volt a szívverése. Annyira sajnáltam.

A nyűgösaggódós ottartózkodásom egyetlen kellemes élménye az volt, mikor megláttam Dr Kimondhatatlannevűt, aki szokás szerint mosolygott és integetett és megnézte a leletemet, majd megkért, hogy UH után keressem meg. És ígérte, hogy próbálja úgy szervezni, hogy Ő asszisztálhasson a keddi császárnál. Annyira szeretnivaló és olyan nagyon örülnék neki. Aztán hozzátette, miközben a karjaival szemléltette is, hogy milyen boldog lesz, ha látja, hogy ennyi küzdelem után ott lesz a karomban a baba és magamhoz ölelhetem! Na, ilyen orvosok is léteznek. Mindenkire jut ideje és őszintén tud örülni. Pedig rengeteget dolgozik, teljesen leterhelik, még vissza kell járnia a régi kórházba is......Imádnivaló ember na.

Annyit álltam, ültem, szenvedtem, míg bejutottam UHra, hogy a végén akkora lett a bokám, hogy alig bírtam menni. Eddig nem dagadt, na de ma! Pompásan néz ki. Főleg a jobb, a műtött, de a másikkal sem válogatnak be cipőreklámba, az biztos. 

Izgulnivaló már: Az UH-n az áramlásokat normálisnak találták, de a 37 hetes babát csupán 35 hetesnek mérték, ami főleg azért aggasztó, mert 2 hete meg a másik helyemen ugye majdnem 2 héttel idősebbnek mérték. Szóval megint csak reménykedhetek, hogy nem fogy pl.......Nézegettem az adatokat, és pl. a combcsontját 35 hetesen 74 mm-nek mérték, ma meg csak 68 mm...Azért ez elég nagy különbség és nem hinném, hogy az meg tud rövidülni?????!!! Akkor két hete volt 2840 gramm, ma meg csak 2900-at mértek két hétre rá. Szóval ezen szomorkodtam.Meg azon is, hogy voltak olyan napok, amikor szinte meg sem állt a hasam, egész nap hullámzott, tegnap meg ma pedig alig érezteti, hogy ott van a szívem alatt.

A lábamat pihentetem, de mégsem megy ki belőle a sok víz. Még a lábujjaim is húsosra puffadtak. Néztem pisicsíkkal, de nem látom, hogy lenne benne fehérje. Felpolcolni meg nem tudom, mert hanyadt nem szabad feküdnöm.

Megérkezett a mellszívó és a sterilizáló (utóbbit a barátnőm hozta el este), az egész lakás ecetszagban úszik, mert nekiálltam vízkötleníteni meg fertőtleníteni. 

Még öt nap. Most egyáltalán nem száll meg a nyugalom, tiszta ideg vagyok, hogy nincs kész semmi, hogy minden rendben van -e Rózival és reménykedem, hogy 5 napig még a pocakomban hordhatom Őt és kedden egészségesen és gyönyörűen megszületik!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr235401248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manner 2013.07.12. 00:30:08

Kedves Piroska, próbálj megnyugodni!
A combcsont tuti nem rövidül, ebből kiindulva tehát tekintsd érdektelennek a többi adatot is.
A lényeg az áramlás, ha az rendben van, ne aggódj.
Egyébként az én gyerekem effektíve fogyott odabenn, de azt nem vették észre. Ettől még makkegészségesen született, csak picit kicsin (small for date). N-Y-U-G-I!

Pancsika20 2013.07.12. 06:05:09

Kedves Piroska, nem hiszem hogy bármi gond lenne, Rózi biztosan már készülődik és szép csendben (nem olyan aktívan) várja a családjával való találkozást. Jók.jók ezek az UH gépek de nem mindig szabad a "szavukra" adni.

Édes Istenem én is mennyit sírtam annó, mikor nekem ilyeneket mondtak, és makk egészséges, még 3 kilósnak sem saccolt született, majdnem 4kilóval. :) Fel a fejjel, sokat gondolok majd rátok.. :)

Képzeld míg te életet adsz a kicsikédnek, az kicsikémet elaltatják, és műtik. Orrmandula kivétel, és fülfelnyitás............. :(

Dagadt vizes bokára, egy grapefruit leve, vérnyomáscsökkentő-vízhajtó, én annó napi 3 egész grapefruit levét ittam meg, szépen lassan, és mindentől hatásosabb! :)

Adibaba 2013.07.12. 22:21:57

Jajj igen, vannak ilyen napok a vége felé, amikor alig mocorog, én is mindig frászt kaptam :-)
Az milyen jó hogy ismersz ilyen kedves-lelkes orvost is mint dr. Kimondhatatlannevű. Annyira igaza van, én is folyton arra gondolok amikor olvaslak hogy szinte felfoghatatlan hogy mennyit küzdöttél, sokszor milyen kilátástalan volt az egész, mennyi akadály és most meg már mindjárt a karodban tarthatod, mi meg remélhetőleg gyönyörködhetünk a képekben, osztozhatunk a boldogságban. Nagyon izgalmas emiatt (is) nekem is és még örömtelibb a várakozás :-)
süti beállítások módosítása