Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Amúgy meg csőstül

2013.06.20. 10:01 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Nagypapa lassan hazatér a kórházból, ahol megint jó sok időt eltöltött egy borzasztó fertőzés miatt. És mivel Papa meglátogatta, meg Ő viszi majd haza kocsival, így onnantól számítva két hét karanténban vannak tőlem Anyikával. Ami azt jelenti, hogy sem Anyika nem tud átjönni bandázni velem, előkészíteni a babaszobát, kimosni és vasalni a ruhácskákat és készülődni együtt, ahogy terveztük, sem Nünü nem látogathatja meg Őket, mert veszélyes rá és a kisbabára is a fertőzés, ha esetleg Ők elkapták.

Füge meg lassan egy hete nem eszik. Azt hittük a foga, így hétfőn volt altatásos fogkőleszedésen, de nem lett jobb. Remeg és nem eszik semmit. Tegnap megint volt orvosnál, megvizsgálták, nem lázas, nincs bélelzárórása, nem találnak rajta semmit, ami aggasztó. Ma sem változott a helyzet, úgyhogy Farkas Alfi meglátogatása után elvitte a helyi orvoshoz megint Fügét, ahol éppen műtét van, ezért délután kell visszavinni vérvételre.

Én meg sehogysem jutok el a diabetológiára, de legalább a cukorértékeim egészen jók.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr405370262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása