Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nünüindönájt - idei első. A Duna.

2013.06.12. 18:35 | piroskaesfarkas | 1 komment

Pötty kora óta a nyári szezon Nünüindönájt programmal indul. Régen, mikor még le tudtam fektetni délután (most iszonyú ritka, pedig az oviban alszik), és hosszabbat aludt, az esték pedig melegedni kezdtek, fogtuk magunkat és csináltunk egy-egy késő esti programot Szupercsirkével és felfedeztük Budapestet esti kivilágításban. Imádta. Voltunk a Gellért-hegyen, lófráltunk a Váci utcában, stb. Tegnap pedig a Dunával indítottunk, mert annyit meséltünk Neki az árvízről, hogy napok óta megállapodtunk, megnézzük a vízállást közelről. Utána elhaladtunk a kivilágított óriáskerék mellett, amire azonnal fel akart ülni, de tekintve, hogy este 10 is elmúlt már, ezt elnapoltunk, viszont megálltunk és sültkrumpliztunk még egyet (én persze nem ehetek ilyesmit). Hát bizony, ezzel a copfosnégyévessel már az éjszakában is lehet bandázni (igaz, már kétévesen is ezt tette időnként).

Burgonyamajszolás közben az égre nézett, boldogan újságolta, hogy tele van csillagokkal, úgyhogy lehet kívánni, majd gyorsan el is mondta, hogy Ő mire vágyik: "Azt kívánom, hogy Anyaca örökre maradjon velem." Hhhhhhhh........

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr215357781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ßóbita 2013.06.13. 11:40:45

off: Holnaptól újra Norbi jégkrémek a boltokban!
süti beállítások módosítása