Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Katicatorta

2013.03.17. 09:43 | piroskaesfarkas | 2 komment

Többhullámos születésnapozásban vagyunk. Volt dátumszerinti, hétköznapreggeli minitortázás, ovónénis tortázás a bandával az oviban(végig sírt, hogy neki nem kell csokitorta, csak aludni akar és kész:), esti minimuffin torta mikor hazaért, hétvégi szűkcsaládi tortázás dínóval és várhatóan lesz egy nagycsaládi ünneplés is a közeljövőben, meg kicsit később egy gyerekzsúr is (utóbbit próbálom megúszni). A dinóstorta volt a fő csapásvonal, mert Nünü azt mondta, hogy bár imádja a lovakat, de tavaly már volt pónis tortája, ideje, hogy most egy dinó figyeljen ott marcipánból. Aztán volt egy katicatorta vágya is, mert egy katica formájú tortát látott egy szülinapi bulin (folyton ilyenekre jár). Utóbbit meg is rendeltem egy helyi kis cukrászdánál, de az utolsó pillanatban kiderült, hogy nem sikerül megcsinálniuk, mert egyszerűen nem érteken az ilyen formákhoz. Aztán eszembejutott egy jó kis hely, ahol persze találtam katicatortát és mivel már régen jártam arra, csak tátottam a bagólesőmet, hogy milyen művészi tevékenység folyik ott. Én ennél bájosabb katicatortát még sosem láttam! Millye! Hatalmas kalaplengetés Neked!!!!! Fantasztikus vagy! Nézzétek itt! (elérhetőséget sehol sem találtam!)

katica.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr55139078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2013.03.17. 23:55:06

Piroska, köszönöm Te egy angyal vagy! :) Hatalmas megtiszteltetés lenne ha én készíthetném el Nünü szülinapi tortáját! :) Neked bármikor!

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2013.03.19. 09:22:27

Írtam neked emailt. Remélem megkaptad! :-)
süti beállítások módosítása