Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nünü megtudja

2013.02.09. 03:28 | piroskaesfarkas | 9 komment

Mosolygósankönnypotyogtatós, sosemfelejtemel érzés felidézni Nünü reakcióját, mikor pár órával ezelőtt beavattuk: kistestvére lesz.  Ugyan néhány hetet még szerettem volna várni, de annyira rákoncentrált erre a játékra, amit tegnap talált ki, miszerint egy kishercegnő lakik a pocakomban, hogy nem bírtam ki. Ott gugolt mellettem, megint a rózsaszín, abroncsos tündérruhában (ma azon aggódott, hogy mi lesz, ha ezt kinővi, vajon találunk -e egy ugyanilyet nagyobb méretben), a fején szintén rózsaszín koronával és a hasamhoz beszélt. Illetve Alinához, a kishercegnőhöz. Ahogy ott bájoskodott az ágy szélén kuncogva, elkapott a hév, s mivel Farkas is pont ott volt a szobában, hát belevágtam hirtelen felindulásból. "Nünü! Elmondjak Neked egy titkot?" - csillogó szemmel, vigyorogva bólintott. "Képzeld el, hogy tényleg van ott egy kisbaba a hasamban, egy egészen picike, kb. ekkorka lehet (és megmutattam a kezemmel). Ő a kistestvéred." Kerek szemekkel figyelt, felderült az arca, mint mikor ajándékot kap és kérdezgetni kezdett: "Micsoda? Egy kistestvér? Tényleg anyaca, ott van bent? Az én kistestvérem?" - megöleltük egymást, megkérdezte, hogy mikor jöhet ki. Mondtam, hogy majd csak nyáron, mikor már nagyon meleg lesz. "Nem jöhetne ki már most?" - érdeklődött. "Nem kisnyúl, még fejlődnie kell, mert még egészen apró, olyan picike, mint egy banán. Megölelte Apacát is, aztán játszottunk tovább. Pár perc múlva visszajött, bekéreckedett mellém a takaró alá és kérdezgetett, hogy kisfiú vagy kislány lesz -e. Mondtam, hogy nem tudjuk még pontosan és megnézegettük az ultrahang képeket. Neveken gondolkodott, és az Alina mellett megemlítette N-t, ha lány lesz (valamiért még a Marikát is felhozta, de arról lebeszéltem finoman:), akit mindig is rajzolt és beszélt Róla. Meg persze F-t, ha fiú lesz, de itt is jött egy új név, Palkó (szerintem Szegdi Katalin Lenka könyvéből, amit imádunk). Aztán még mindig kiskifliződve összegezte, hogy "akkor megegyeztünk, N ha lány és F ha fiú." Megint elment játszani, de hamar visszatért és a könnyem kibuggyant, mikor megkérdezte: "Anyaca! Ha puszit adok a hasadra, akkor Ő érzi?" Azzal felhúzta a hálóingemet és rácuppantott a köldökömre. "Igen, persze kicsim, érzi." A puszi után felkacagott: "Anya! Ő is nevetgél odabent! De édes!"

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr895070497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edinalorincz · http://edinalorincz.com/photoblog 2013.02.09. 13:29:37

Jajdecukor Nünü! :) (Nekem az Alina is tetszik amúgy)

Fkrisz · http://sommano.blogspot.hu/ 2013.02.09. 17:02:38

Olyan jó látni, hogy hogyan lesz a reménytelenség színéből, a barna trutyi színén túl, egy ezerszín gyerek, az ezerszínű rózsaszín mellé!

erdeipetymeg 2013.02.09. 20:01:13

:-) :-) :-) Csodacsirkétek van !!!!

ßóbita 2013.02.11. 08:13:56

Szemem is könnybe lábadt... :)

wodter 2013.02.11. 08:37:58

Az ilyen boldog könnybelábadós pillanatokért járok ide! Helga

Leus_ 2013.02.11. 14:18:12

Nünü csodás tesó lesz, nem is tudja még a kis Gumimaci, milyen szerencsés. :) Vagyis lehet, hogy már igen. ;)

zs.zs.zs 2013.02.13. 16:42:53

Kicsit elpityeredtem magam olvasás közben. :)))))
süti beállítások módosítása