Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A húsleveskóstoló

2013.01.19. 09:27 | piroskaesfarkas | 2 komment

Farkas többször is rákérdezett az ovónéninél, hogy biztosan, de biztosan??? Egész biztosan a Migyerekünkről beszélünk? Arról a kunkorodóscopfosról, aki sosem eszik egyetlen falatot sem "normális" ételekből? Aki három hónapja csak ül a többiekkel az asztalnál és rá sem néz az ételekre? Igen, Ő volt. Ő volt, aki az oviban, az ebédnél kikanalazta a húslevet és még a húst is megette (a répákat otthagyta) és azt állította, hogy finom. Erre mindkét nagyi -értesülve az eseményekről- azonnal felajánlotta Nününek, hogy készít húslevest, de a kóstolónk legott elutasította, mondván, csak az óvódai húsleves finom. Sebaj,ez is nagy dolog a házunk táján.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr795026666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobemara 2013.01.19. 13:16:46

Hja, ez már így van.

Én paradicsomlevest nem tudtam olyan finomat főzni, mint az oviban, sőt: a virsli is csak ott volt az igazi...

Amúgy enyémgyerek szintén "fényevő" volt annak idején, úgy 10-11 évesen, a perpubertással kezdett enni.
Gyümölcsöt azonban máig sem fogyaszt (max. 1-1 banán, néha narancs), szerencsére a zöldségek túlnyomó többségéből azért hajlandó enni. Egyébként húsban is válogat, belsőség semmi,, csirkéből csakis a mellehúsa, bőr nélkül, egyéb húsokból a teljesen száraz, mócsing- és zsírmentes jöhet.
És nem, nem lányról beszélünk, hanem felnőtt fiatalemberről...

erdeipetymeg 2013.01.19. 19:25:08

Ò, ezt ismerem:-):-):-) Peti nem csak hogy nem evett, még fujjogott és köpködött is (kis túlzással)... Egyszer úgy jött haza: "anyuszika, nagyon finom volt az ebéd, még egyszer kértem is!" Megkérdeztem, elképedve hallottam, hogy cukorborsó főzelék volt, de ovónénik is elképedtek, hogy tényleg megette. Nosza tavasz lévén Mama szaladt a piacra, friss borsóért. Gyerek olyan hegyeset köpött, hogy csak na !! Utánna még vagy öt különböző formában próbáltuk, hasonlò eredménnyel. Ekkor bementem a konyhára.... Ott megkaptam a pontis receptet: olajra liszt, ezt világos barnára, majd belezuttyantani az üveges legolcsòbb zöldborsót levével együtt!!! rottyan, se sò se ételízesítő, se tej se semmi..... Hát megcsináltam, meg én..... kinyalta a lábost.........:-\
süti beállítások módosítása