Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bíztatónő

2012.11.29. 17:04 | piroskaesfarkas | 3 komment

Családostul felvonultunk az intézetbe délután, remélve, hogy kicsit okosabbak leszünk. Pedig nem. Ultrahanggal néztük meg az alvázamat, de nem láttunk semmi olyat, ami eldöntené, hogy merre készítsem fel a lelkemet. Húsz napja volt a beültetés, és ha ehhez mondjuk hozzá is adom az előző két hetes érlelési időszakot, akkor most lehetek kb. 5 hetes. Csillagszemű azt mondja, hogy nem is gondolt arra, hogy bármit is lát ilyen korán, inkább ki akarta zárni, hogy nincs ott bent vérömleny, folyadék, a petefészkek rendben vannak. A méhnyálkahártya 9 mm. Ennyi. Utána beszélgettünk az irodájában, hogy mégis mire gondol. "Úgy látszik, a maga szervezete nem ismeri a biológiát". Így foglalta össze az eseményeket. Nem érti, nem tapasztalt ilyet. A tüneteim egyes részét látta már másnál is, de így együttesen senkinél. Azt mondja, ne örüljek, inkább abban reménykedjek, hogy nem méhen kívül fejlődik a baba, hanem valahol belül, de ha így is van, akkor is csak egy százalék az esélye annak, hogy ez egy "rendes" terhesség lesz.

Mikor az intézet előtt kiszálltunk a kocsiból, Nünü megfogta a kezemet és mondta, hogy bekísér. Séltáltunk felfelé a lépcsőn és angyali mosolyával ennyit tett még hozzá: "Én leszek a bíztatónőd Anyaca."

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr574938071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cherrypie 2012.11.29. 17:52:01

Piroska, neked van a leges-leges-legklasszabb Biztatónőd ezen az egész világon!!! :) Szorítok! +++

Cherrypie 2012.11.29. 17:53:17

@Cherrypie: természetesen hosszúíííível

hopeforever 2012.11.30. 09:00:59

Kedves Piroska, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drukkolok es hiszem, hogy ott van a kis Lelek, aki hozzatok szeretne jonni. Regota olvaslak mar es nagyon sok mindent szeretnek mondani Neked, de az oldalakat toltene meg. Te vagy az egyik peldakepem a Te hozzaallasod es kitartasod nagyon sok erot ad masoknak, igy nekem is, aki eppen most keszulok a 3. lombikra.
Tudom, hogy vegul lesz kistestver, mert az nem letezik, hogy ilyen embereknek, mint Ti vagytok, ne legyen.
Mindenem keresztben es csuriban, minden nap nagyon sokat gondolok Ratok :-) Es tulzas nelkul mondhatom, hogy felnezek Rad es csodallak. Ismeretlenul is ollelek.
süti beállítások módosítása