Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Megpörgetős

2012.11.28. 14:31 | piroskaesfarkas | 10 komment

Remeg a kezem és a nyugisabb, észrehallgatós részem igyekszik visszafogni a másikfelemet, aki meg megy a kalapáló szívem után és előrerohanósan álmodozik már megint. Már megint magasról fogok lepottyanni, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt Csillagszemű jósolja, bár most már Ő is rendesen meg van kavarva. Na de kezdjük az elején. A hétfői 170-es hcg adatomat emésztgetjük. Farkas bizakodó, Joepapa és Anyika bizakodó, hiába is mondom, hogy maximum 1% az, amibe kapaszkodhatnak, vállrándítással közlik, hogy pont ezen lógnak, ezen az egyszázalékon. Jó. Megtermékenyítősdoki szerint elég, ha jövő héten visszemegyek a kontrollra (mondta ezt hétfőn a 170-es érték után telefonon, meg ugye azt is, hogy mostantól tuti lefelé száguld majd, mert ugye volt ez a vérzés, ami egyébként tegnap óta nincs), addig várjak. Mire? Farkassal megbeszéltük, hogy márpedig mi szerdán, vagyik 2 napra az előző vérvételre megcsináltatjuk a következőt, mégis lássuk, hogy csökken, stagnál vagy esetleg növekszik -e az érték. Reggel odabattyogtunk az intézetbe, majd a nővérke közölte, hogy egyelőre nem csinál semmit, engedélyt kell kérnie a doktorúrtól, mert a papiromon az szerepel, jövő hét. Várakozás a folyosón (közben Farkassal arról álmodozunk, hogy milyen jó lenne elköltözni vidékre, állatokat tartani, lovagolni, stb.). Vérvétel. Közben többen megjegyzik a nővérek közül, hogy hihetetlen, milyen furcsaságokat produkálok mindig, ilyet sosem láttak. Mindenki tudja a nevemet. Szuper. Én csak szeretnék meghúzódni az erős átlagban, névtelenül.

Hazafelé KVzunk, mesekönyveket veszünk, beszerezzük az utolsó ajándékokat is a huszonnégyből és tervezzük, hogy délután összekalapáljuk az adventi naptárt Nününek (hetek óta készül, remélem, isteni lesz:). Nem csörög a telefon. Vagyis de, csak éppen nem a doki. Minden csörgés gyomorgörcs. Végül hosszas tűkönülés után végre Ő az. Fura, mert mindig a hcg értékkel indít, de hétfőn és ma meg sem említette volna, ha nem kérdezek rá a végén. Mindketten arra tippeltünk (már Farkas és én), hogy felfelé fog menni, de csak kicsit, mint már többször is, és úgy 220 lesz maximum. Persze megemlítjük, hogy milyen jó lenne, ha varázsütésre rendesen menne felfelé, de ugye az előzmények miatt mindig is félnénk, hogy mi lesz a végén.....Csillagszemű beszél, valami duplázódást emleget, de azt hittem, rosszul hallok. Mondja, hogy menjek be holnap egy UHra, megnéz, meg hogy érdekes vagyok, furcsán állok én ehhez a hcg dologhoz. Milyen tudományos. Rákérdezek, hogy akkor most mégis mennyi ez a hcg. 330. Háromszázharminc????????? Ha a pénteki 40-et vesszük, akkor ez ideális haladás, nem? De. Persze ott van előtte a szerdai 40. De ha a szerdai 40-et vesszük és kihagyjuk a pénteki 40-et (amit még mindig nem értek, hogy miként lehet pöccre ugyanannyi szerdán és pénteken....), akkor a duplázódás meg is van mára!!?? Persze nem lehet csak úgy elsiklani a pénteki adat felett, tudom. Kérdezem, hagyhatok -e egy kis kapaszkodót magunknak, hogy mégis, hátha, esetleg?!!! Erre nem tud mit mondani. Leteszem.

Elmesélem Farkasnak. Sehogyem reagál, ahogy én sem. Örülhetünk? Féljünk? Bizakodjunk? Arról beszélgetünk, hogy ott van a kisbabánk, akárhogyis, akárhol is, de kapaszkodik. Nagyon. Annak ellenére, hogy ültem forróvízben, ittam neocitránokat, nem szedem a progeszteront, nem fekszem és nem is kímélem magam. Ennek ellenére ott növöget valahol. Istenem, mennyire pörög a lelkem!  Minden nap mást kell hinnünk. Pont mint már kétszer. A vérzés már nincs. Hányineg és rosszullét van. Mondtam is, hogy érzem, itt van még. A legrosszabb ebben a helyzetben, hogy ahogy már kétszer megtörtént velünk, minden kis bizakodós nappal egyre jobban kötődünk hozzá. Nézzük Nünüt, aki tényleg egy szupercsirke, és arról beszélgetünk, hogy ott van valaki a hasamban, aki a migyerekünk, és aki itt lehetne velünk nyolc hónap múlva. Annyira, de annyira nemistudomelmondani milyen ez.......

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr724931667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virgule 2012.11.28. 15:54:36

Szia, nem vagyok szakember, csak vannak ilyen jellegű tapasztalataim, szerintem a múlt szerdai és pénteki hcg simán lehetett egyforma attól hogy még pár nappal előtte több baba termelte aztán valaki már nem termelte sajnos és az egy termelte a pénteki negyvenet, nem tudom érthető voltam e? Szerintem a 330 biztató nagyon, én nagyon szorítok Nektek!!!!!
Vica

Edina88 2012.11.28. 17:59:35

Szurkolok nektek nagyon. Biztos minden rendben van és egy pici élet növekszik a szived alatt!!! :)

Mackómézi 2012.11.28. 18:14:30

Kedves Piroska!

Lélegzet-visszafojtva olvastam soraidat.
Nagyon-nagyon szurkolok!!!

Kívánok Nünü adventi naptárába egy gyönyörű UH képet! ;-)

Helga01 2012.11.28. 19:11:21

Na, most elsírtam magam...Ez csodálatos!
ÖRÖM!ÖRÖM!ÖRÖM!

erdeipetymeg 2012.11.28. 22:07:04

Jaj drága Piroska, nagyon nagyon drukkolok.... Kívánom tiszta szívből, hogy szenteste Nünü legnagyobb ajándéka a hír legyen, hogy kistestvére lesz !! Naponta 100 x jutsz eszembe.... Minden apró hírt , változást írj meg lécciiiii...

Roseholme 2012.11.28. 22:09:29

Kitartás!!! Mennyivel egyszerűbb ez Angliában :-). Veszel a tecsóban egy terhességi tesztet, ha pozitív folytatod a progeszteront, ha negatív nem...

Birge 2012.11.29. 00:00:21

Sokszor idekattintok egy nap. Még többször idegondolok. Látom, nem egyedül.
Arra gondolok, hogy ez a rengeteg pozitív energia, ami ide sugárzik és az a mégtöbb, ami a családodban, baráti körben körülvesz, egyszerűen nem veszhet el... Itt csodának kell történnie! Hiszem...

ßóbita 2012.11.29. 01:13:38

Kapaszkodj, kapaszkodj N vagy F! Nagyon sokan várunk rád!

erdeipetymeg 2012.11.29. 13:01:32

Ha sikerül, baromi nagy bababulit tartunk január végén, oké??

erdeipetymeg 2012.11.29. 13:02:05

Mert sikerülnie kell !
süti beállítások módosítása