Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Avarban

2012.11.12. 09:33 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Levette az Anyika által tavaly készített hóember kötött sapkáját, letekerte a piros-fehér csíkos sálat a nyakából és ezekből készített magának övtáskát, amelybe gondosan beletette a feldíszített műanyag tengerimalackát (később, a sétánk során gyűjtött színes faleveleket is ebben gyűjtötte). Tele van ötletekkel. A szobájában a bejárati ráscot összekötötte a köntösének övével a kiságy széléhez, amire felvarázsolt egy fém vödröcskét tele golyókkal "hogy ha valaki bejön, akkor ez lesz a csapda, mert a golyók hangot adnak és mi lecsapunk rá" (valamelyik éjjel majdnem orrabuktam, mikor elfelejtettem, hogy elalvás előtt csapdát állított). A millió féle szerepjátékhoz rengeteg kiegészítőt talál ki, jelmezeket csinál magának papirból, rongyokból, fonalakból, botokból, szóval bármiből. Zseniális!:) Gondolkodnom kell, hogy mostanában mik szoktunk lenni, vagyis hogy melyek a legnépszerűbb szerepek a sok közül. Vadlovas: egyikünk a vadló, akinek menekülnie kell, míg a másik kettő valamilyen kapaban (kanbojok, ahogy Nünü mondja:) befogja, megnyugtatja a lovat, ellátja, stb. Van nyomozós (ez másik sapkában), amikor különféle lábnyomokat kutatunk fel a lakásan, kertben, bárhol. A legújabb a gombás, amikor felveszi a pöttyös kalapját és Ő lesz a galóca, mi meg az erdőjárók meg valaki a gombavizsgáló. Na jó, rengeteg hasonló van, imádom!:)

kjhkdjfhk.JPG

kljédlfk.JPG

kjfdklj.JPG

kjfdjkklejr.JPG

fjlksjf.JPG

kfjjkjkn.JPG

lkjdfy.JPG

jjfj.JPG

photonov12.JPG

lkjfiufgij.JPG

photo.JPG

uzdfh.JPG

lkkdf.JPG

lkjfiu.JPG

A sétákról akartam elmerengeni. Arról, hogy milyen jó olyan helyen élni, hogy ha kimegyünk a kapun, az már olyan, mint egy kirándulás. Hogy Nagyikáéknál őzike téved az utcába, pár percnyi sétára pedig mindenfelé erdő, fenyves, gombalelőhelyek. Vannak kedvenc cicáink, akiktől alig tud Nünü elszakadni és számtalanszor elmondja, hogy mennyire szeretne egy saját kismacskát. A szembeszomszédhoz meg rendszeresen jönnek a barátok lóháton, szekérrel, stb. a közeli lovardából. Szeretem a Nünüvel kialakult kis szokásainkat, ahogy betérünk a helyi aprócska boltba, ahol szinte semmit sem lehet kapni, de kedves a néni és Szupercsirke imád fizetni, visszakapni az aprót és megenni a szerzeményt. Végigsimogatja a cicákat, begyűjti a terméseket a fák tövéből és hosszasan kacag, ahogy rúgjuk az avart egymás felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr204902910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása