Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Lezárás

2012.07.19. 20:35 | piroskaesfarkas | 6 komment

Múlt hét végén, mikor kiengedtek a kórházból, a küret után (a vetélés másnapján) 700 körül volt a hcg. Most hétfőn mentünk vissza (jó sokat kellett várni, addig KVztunk, Farkas nevettetett, beszélgettünk), vettek megint vért (a jobb kezemből kilőttem a vákumot, így a balt is megszúrták, de annyira nem jól, hogy mára mindkettőn feltűnő, szilva méretű és színű folt éktelenkedik, így mindenki rá is kérdez, hogy mi történt...), és Dr Kimondhatatlannevű meg is vizsgált UHval. Azt mondja, nem lát semmit, viszont érdekes, hogy máris növögetnek a tüszők, ami nem jellemző szerinte vetélés után rögtön. Megint szóltam, hogy fáj a bal oldalon fent a hasam vagy gyomrom vagy valamim, és kértem, utaljon be egy hasi UHra, de nem teheti. Ezért aztán tegnapelőtt elmentünk fizetősen. Semmit sem láttak. Ezek szerint had fájjon....A lényeg, hogy két nap után végre megkapták a véreredményemet, és a hcg már csak 96. Csökken. Úgy néz ki, megúsztam a méhen kívüli terhességet. Ez is valami. A szövettanra még egy hetet kell várni. Sokat beszélgetünk Farkassal, vajon miért nem maradtak velünk a babák? Mit kéne másként csinálni ősszel? Nem tudjuk a válaszokat. Még nem sírtam egy jó nagyot, ahogy szerettem volna, valahogy bennakadt a sírás. Lassan lezárjuk ezt a fejezetet. Felteszem majd az összes képet, ami a terhesség alatt készült, aztán valamilyen módon elbúcsúzunk a babáktól. Ezt beszéltük meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr134666925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edinalorincz · http://edinalorincz.com/photoblog 2012.07.19. 22:21:45

Kedves Piros! Drukkoltam nektek, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. Sajnos konkrétan segíteni nem tudok, csak ötletelek itt magamban, hátha-hátha. És így jutott eszembe az aviva torna, ami hátha segítene előkészíteni Nünü tesójának a helyet. Ha lesz egy kis időd és türelmed erre, szerintem hívj fel egy aviva oktatót kifaggatni, hogy neked való-e az a torna. avivatorna.hu/aviva-modszer

ildiko78 2012.07.20. 11:08:23

Szia

Sajnos a környezetemben is nagyon sokan vannak, akiknek nem jött össze a baba, vagy ha igen, nagyon sok idő után.
Nem tudom mennyire helyes az elgondolásom, de szerintem a vízben lévő hormonok is felelősek érte. Semmilyen szűrőberendezés nem szűri ki a fogamzásgátlókat, ugyanakkor az emberi szervezetből kiürülnek. Bele a csatornába, szűrés stb után pedig az ember megissza, ha máshogy nem benne van a kész ételben.
Esetleg tehetnél egy próbát, hogy (legalább miután megvan a pici élet) ásványvízzel főzz/mosogass legalább magadnak.

Ildikó

dzsudit 2012.07.20. 12:10:35

A lezárás jó, még ha fájdalmas is, kell az újrakezdéshez. Sok erőt nektek!

alamaison 2012.07.21. 00:20:40

Huh, ez jó hír, és a növögető tüszők is!

Ismered Palya Bea dalát? Te jutottál eszembe!

Egyszer Vica mondta okosan,
A gyermek a nőnek a fejébe’ fogan,
Rágondol csak és már meg lesz,
Nem számít, hogy az ura mit tesz.
Rágondol csak és már meg lesz,
Nem is az számít, hogy az ura mit tesz.

Drukkolok!

ildiko78 2012.07.24. 19:34:09

esetleg még a kineziológiát is meg lehetne próbálni, hogy oldja a görcsöket/stresszt/félelmet.
Ennyi idő alatt már biztosan nehezen tudjátok feldolgozni ami veletek történik

Ildikó

KÉ81 2012.07.25. 07:19:28

Szia!

Nekem pedig az jutott eszembe, hogy Tündi blogjában (Tündi mesél), írt egy természetgyógyászról, akikhez ők is elmentek, mielőtt Petike megfogant volna. Már nem emlékszem a bácsi nevére, de biztosan ki lehetne deríteni. Érdemes lenne elmennetek hozzá, mivel csak természetes anyagokkal gyógyít.

Minden jót nektek!!! Sok puszi
süti beállítások módosítása