Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Remalom

2012.07.02. 13:21 | piroskaesfarkas | 7 komment

Reggeli UH-n petezsak es van benne "valami". Meg sem mertek semmit. Kesobb hcg: 2680. Vagyis alig emelkedett. Szerda reggel ujra ez a kor. Kerleltem, hogy nem birom tovabb, engedjenek el, legalabb csak ma estere, de nem. Mehen kivuli terhesseg lesz ez, csak nem latszik sehol, tuti. Mert ha elhal bent a terhesseg, akkor nem emelkedne a hcg ilyen lassan. Ugy erzem, megszakadok.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr474623860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bmama 2012.07.02. 13:32:57

Nagyon sokat gondolok Rád, remélem mielőbb pont kerül a történet végére és indulhatsz haza! Kívánom! Bmama

KÉ81 2012.07.02. 13:42:10

Én ezt nem értem! Hogy fordulhat elő, hogy mindenki mást mond????? Mi az, hogy valami van a petezsákban? És a petezsák a méhen belül van? És szívhang? Hol van a méhen kívül? mire várnak??

Őszintén megmondom, azon csodálkozom, hogy még nem borítottad senkire sem rá az asztalt. Teljesen érthető lenne.

Kitartás, és ne hagyd magad!

Melike80 2012.07.02. 13:55:18

Felháborító amit veled csinálnak. De komolyan. Már több hete volt a beültetés,akkor csak tudniuk kellene, mennyi idősnek kell lenni a picikének, vagy ő lehet spontán fogant? Kérd hogy hazamehess saját felelősségre. Lehet a helyedben elmennék a Rózsakertbe, ami magán és profik dolgoznak. Nem szabad neked már ott lenned..

regzsu 2012.07.02. 14:43:46

Én is követem az eseményeket folyamatosan, de már kezdem elveszíteni a fonalat. Nem értem én sem, hogy hogy van az, hogy mindenki mást mond, és senki sem TUDJA, hogy mi van veled?
Talán egy másik kórházban jobban kitalálnák a megoldást, ezen nem gondolkodtál már? (Nyilván igen)
A meleg témában én most azt csinálom itthon a 31 fokos lakásban, hogy textil pelust vizesítek, és borogatom magunkat, felváltva a testünket, nyakuknak, fejünket, ez elég frissítő.
Drukkolok-szorítok, figyellek tovább!

Zita03 2012.07.02. 14:53:59

Ez tényleg rémálom!!!

Hol látták, amit láttak?

Bennem is az merült fel, hogy vki máshoz is jó lenne már menned. Bárcsak tudnék vmi okosat és megnyugtatót mondani, vagy ajánlani egy szakembert, de sajnos nem.

Nagyon sokat gondolok Rád! A Bmama által említett "pontot" kívánom Nektek mihamarabb!

Nagy Ölelés!

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2012.07.02. 16:03:50

Melyik kórházban vagy? Szerintem is le kéne onnan lépni :( ahány orvos annyiféle verzió? Sajnálom, hogy nem engednek haza. :( Szeretettel ölellek és továbbra is drukkolok!

manner 2012.07.02. 17:47:22

A többieknek: Csak azt szeretném mondani, hogy ha tudnák egyértelműen az orvosok, hogy mi a szitu, akkor megmondanák. Sajnos laikus szemmel mi azt gondoljuk, hogy mindent tudnia kell, azért ő az orvos. Azonban nem ilyen egzakt az orvostudomány. Sokszor csak találgatnak.
Aztán. Feleslegesen biztos nem tartanák benn Piroskát. Aki azt pedzegeti, hogy menjen haza, az vajon hazamenne saját felelősségére úgy, hogy lehet, hogy a kocsiig se jut ki? Én nem tenném. Ezekkel a dolgokkal nem lehet viccelni! Szerintem felelősségteljes orvos nem engedi haza, ha nem tudja, mi az ábra.
Aztán. Aki nem volt még hasonló helyzetben (lásd, ahány orvos, annyi verzió, több orvos együttes tanácstalansága, stb), az nem biztos, hogy hasznavehető tanácsot tud adni. Már bocs.
Ezt pedig Neked, Piroska: 1. Tarts ki. Valahogy lesz. Tudom, hogy a legrohadtabb a bizonytalan várakozás. 2. Gondolj arra, hogy ha mégiscsak ott van az baba (amire, ha jól értelmezem a helyzetet, van esély), akkor ez már ilyen lesz végig! Az egész terhesség alatt ilyeneket leszel kénytelen hallgatni a dokiktól. Szívd fel magad, és valahogy próbáld meg lerendezni, vagy túlélni. 3. A kórházból pont Nünü miatt nem jöhetsz el, szerintem ezen ne is gondolkodj!! Hát mi van, ha történik veled valami??? Inkább vigyék be Nünüt Anyikáék többször. 4. Azt tudod, hogy méhenkívüli terhességből is születhet (született már) baba? Nem egy gyakori, és pláne nem egyszerű forgatókönyv, de van ilyen. 5. Végül. Van, akinek az egész terhességét végig kell feküdni. Sőt, olyan is van, aki ennek nagy részét kórházban tölti. Lehet, hogy rád is ilyesmi vár. Elég vacak, de túl lehet és túl kell élni, a meglévők és a leendők érdekében.

Remélem, segítenek valamennyit a gondolataim. Nem akarlak megbántani, nagyon remélem, hogy nem érzel bántónak semmit... Hajrá!!!!!
Egyébként még azt akarom mondani, hogy nekem tényleg szuper dokim volt, ha ő nem lett volna, nem tudom, hogy hogy éltem volna túl a terhességemet, hogy lenne-e gyerekem, vagy én magam lennék-e. Most nyilván nem tudsz, de keress olyat, akiben 100%ig megbízol, az első adandó alkalommal.
süti beállítások módosítása