Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Gondolatok egy fulledt korhazi agyrol lablobazva

2012.06.29. 20:50 | piroskaesfarkas | 1 komment

Kalaplengetes a novereknek. Szinte mindegyiket ismerem tavalyrol. Kedvesek, segitokeszek. A kedvencem a baritonos, hihetetlen kekeszoldszemu, akivel ha beszelek, gyakran belefeledkezek a szembamulasaba. Ezt meg is jegyeztem neki es azt is, hogy sok szivet ejthetett rabul veluk. A szamokrol nem nyilatkozott de jokat kuncog. Szoval tuti sokat. Fantasztikus! Rajottem, hogy olyan szinte nincs is vemem, hogy csak ugy nezek ki a fejembol, mint most. Mert az nem ugyanaz, amikor boldogan szemlelek egy fuszalat, vagy csukott szemmel gondolkodom. Egyedul is ritkan vagyok. Meg ez a semmitsemkell csinalni, meg nem is lehet allapot is fura. Gondolkodni nem jo a mostani helyzetben.

photo6.JPG

photo7.JPG

photo11.JPG

Farkas integet az utcáról, míg én a kórház ablakában lógok a negyediken.

Ezzel a telefonnal meg sorkihagyast sem tudok csinalni. Draga kedvesnekemek bejottek volna szorakoztatni, de 1. Marha meleg van, 2. Megint elismetelnem es kiveseznenk a telefonon mar tobbszor atragott sanyaru helyzetemet, 3. Nem egy feldobos hely, majd mashol talalkozzunk. Ma meghalt itt egy neni. Es volt sok abortusz. Egy csaladdal meg olyan jokat beszelgettunk, hogy tavozaskor osszecsokoloztam mindenkivel (a kislanyuk abortuszon volt. Az anyukaja a nap vegen sirva olelt meg, hogy milyen jo lenne, ha valahogy az o babajuk ma, 8 hetesen atkerulhetne a szivem ala es en hordhatnam ki). Nunu meg keres, var es hianyzik neki a puha kezem, ami a legfinomabb a vilagon. En pedig megveszek erte. Sok konnyet lattam ma, es nem csak az enyemet koppanni a kemenyitett korhazi agynemun.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr274619862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millye · http://millyetortai.blogspot.hu/ 2012.06.30. 00:17:54

Hidd el, hogy szinte minden agyban dől el. Ne hagyd magad befolyásolni !
süti beállítások módosítása