Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Anyaca levendulával

2012.03.02. 07:44 | piroskaesfarkas | 1 komment

Elkaptam egy pár pillanatot az alkotás folyamatából, ami ritka dolog. Már nem az, hogy rajzol, mert ugye azt gyakrabban teszi, mint pl. az evést. Mindenkit rajzolásra buzdít a környezetében és meg is határozza, hogy mit szeretne viszontlátni. De hogy honnan tud levendulát rajzolni, arról fogalmam sincs....Persze, otthon mindenhonnan száraz levendulacsokrok lógnak, nem volt nehéz megfigyelnie, de akkor is!!??? Először húzott egy határozott zöld szárat, majd aprólékosan, mindkét oldalára kis lila virágokat helyezett el, és még levele is lett. Na itt kapcsolódtam be a telefonom felvevőjével.

Amit még imádok, hogy vagy úgy rajzol, hogy fel sem néz, csücsöríti a száját és teljesen elkapja a hév, vagy így, ahogy a felvételen látszik, hogy néha egy picit hátrahajol, lép egyet és megnézi távolabbról a művet, majd igazgat rajta. Ilyenkor gyakran mosolyog, felnevet és eszébe jutnak dolgok, hogy mi az, amit még elfelejtett róla. Imádnivaló művész!:)

Így készült:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr514283686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöppke · http://www.csoppkeblog.hu 2012.03.05. 19:34:06

Szuperügyes kiscsajod van, Piroska! Mindeig elámulok Rajta. :)
süti beállítások módosítása