Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szövegláda - eggyek

2012.01.21. 19:07 | piroskaesfarkas | 1 komment

 Játszik a teheneivel a földön: "Jaj, olyan kedves vagy a számomra Te kis tehén! Nem tudom, ez csak egy érzés, de ezt súgja a szívem."

Odaszalad a Nagyikához és látszik, hogy mondani szeretne valamit. "Nagyi, Nagyi, Nagyi...!!!!!" -Igen Nünükém? Mit szeretnél? - "Most keresgélem a szavakat Nagyika, csak még nem találom."

Szaladgál, majd odafut az Apjához: "Nézd Apaca, milyen szederkés lett a pozsgám!"

Ma egész nap konferencián voltam, aztán kilengtünk a barátnőmmel, Sziszivel egy étteremben. Nünü egész nap Apacával bandázott. Farkas mesélte, hogy ma mi mindent csináltak. Kimentek a kertbe, csendben elbújtak miután feltöltötték a madáretetőt és figyelték a csemegéző madarakat. Szorosan odabújt Farkas mellé és ezt mondta:"Úgy szeretlek Apaca! Én vagyok a Te kis madárkád." A nap folyamán többször is javasolta, hogy induljanak már értem. Ültek a kocsiban és egyszercsak megszólalt: "Anyaca és én eggyek vagyunk!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr823635051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erdeipetymeg 2012.01.26. 20:18:09

Csodacsibe:) IImádnivaló:)
süti beállítások módosítása