Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szövegláda - szabályellenítő

2012.01.15. 19:20 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Lovakkal dobálnak egy labdát, magyarázza a szabályokat, mert nekünk nem egészen tiszta, mit szeretne: "Gólversenyt csinálunk, hurrá! Apaca, de ne dobj azzal, mert az szabályellenítő!"

Rajzolgat csendben, egyszercsak, mint egy öreg bölcs, megszólal: "Mindent meg kell tapasztalnunk, amit nagyon szeretünk, tudod?"

Amerikai focit néz, éjfélkor. A párna a labda, azt dobálja, vetődik rá. Amikor pedig a játékosok összedugják a fejüket, nekünk is ezt kell tennünk és megbeszéljük a stratégiát. Kiabál, hogy "tácsdáááán". Elalvás előtt megjegyzi: "Én egy kislány jellegű amerikafocistalány vagyok. Jó éjszakát Apaca jellegű amerikaifocistafiú! Aludj jól Anyaca jellegű amerikaifocistalány!"

Nézegeti a kezét: "Anyaca! Akinek összenőnek a kezei, tíz ujja lesz?"

Rendezgeti a babákat, lovakat: "Nagyika, gyere gyorsan, hamarosan kezdődik az előadás. Még nem mondom el, miről szól, mert még titok. De nagyon fogod élvezeteskedni, ne aggódj!"

Kitalál szavakat, majd meg is magyarázza:

"Rózsaputta. A rózsaputta az azt jelenti, hogy valaki beöltözik virágnak." 

"Ne pingeljetek engem Apa! A pingelés az az, amikor nem akarok valamit csinálni, de Ti azt mondjátok, hogy meg kéne csinálni. Az a pingelés. Szóval ne pingeljetek."

"Tetepér. A tetepérek különleges állatok. Kicsit hasonlítanak a tigrisre, de madárszárnyaik vannak. Általában nagyon kedvesek, ha nem mérgesíted meg őket." -Na és mekkorára nő egy tetepér? - kérdezi Erzsi Tőle, mire Ő rávágja: "Hát akkorára, mint az Anyukája meg az Apukája, a szüleitetepérek."

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr303549709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása