Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csavar

2011.07.04. 21:55 | piroskaesfarkas | 14 komment

Farkas hihetetlenül pozitívan áll a dolgokhoz. Meg amolyan megfontolt, kevésbé forrófejű és hirtelen mint én. Ha valamin berzenkedem, mindig van pár olyan mondat a farzsebében, ami lehűti az indulataimat. 

Mivel ma reggel nem mentünk el vérvételre az erősödő vérzés miatt, én már az alulrólbogyókat sem dugdostam föl, amiből egyébként is csak a reggeli adag maradt, hiszen úgy egyeztünk meg Csillagszeművel, hogy ha erős a vérzés nem kell menni, ha meg csak kicsi van vagy semmi, menjünk vérvételre és akkor felírnak nekem új hormonokat. De Farkas ragaszkodott hozzá, hogy legalább egy tesztet csináljak meg......

Reggel kellett volna ugye, de nem volt itthon teszt. Ennek oka: 1. hogy ne tesztelgessek idő előtt, 2. annyira nem volt pénzünk az utóbbi napokban, hogy egyszerűen nem tudtunk venni (az utolsó par ezer Ft-ot egy könyvesboltban hagytam, a gyereknek vettünk harom új mesét, és nem számítottam rá, hogy a biztosító lesz olyan kedves a hónap legutolós napjaiban leemelni a havi díjat a számlámról, szóval lenullázódtunk). Reggel belepisiltem egy üvegbe, hogy megtartsam a korai vizeletet és majd útközben megcsináljuk a tesztet, de olyan piros volt a dolog, hogy bizonyítékként prezentáltam az üveget pasinak is, hogy fölösleges a teszt, hiszen ez lajos randa vöröse. Ám hazafelé, úgy három után Farkas még mindig nem verte ki a fejéből a dolgot, mert megállt a kisgyógyszertár előtt és vett két tesztet. Hazaértünk és hányaveti lazasággal megcsináltam a mártogatós fajtával. Ahogy végigfutott a nedvesség a tesztcsíkon, azonnal megjelent a két erős csík. A vérzés meg ugyanúgy tartott. Teljesen felkavart. 

Telefon a klínikára, helyettesdoktornő visszahív. Azt mondta, holnap vérvétel. Kérdésemre, hogy akkor most mit tápláljak be a lelkembe, van -e így remény, hiszen a vérzés most már teljesen olyan, mint normál lajoskor, ez volt a válasz: "Persze, reménykedhet, ez biológia, semmi más, bármi megtörténhet, nem tudhatjuk." Nem tápláltam be semmit. 

Persze, ez olyan dolog, hogy amikor megnézem a tesztet, fülig ér a szám, hiába nem is hiszem, hogy terhes lehetnék. Meg akkor is szélesmosolyra húzódik, mikor meglátom az azonnalsegítségemresiető legjobb barátnőmet, a földönnincsmégilyendeszeretem Meskét, akivel amúgy is, az ilyen bevetéseknél meg plánehogy folyton összeköttetésben vagyunk. Most este jött és hozott pár szem utrogestánt (lehet, hogy pont 13 darabot?), hogy nyomkodjam felfelé és egész végig huncutul vigyorgott és biztos benne, hogy itt mégis baba van. Én tudom, hogy nincs, biztos vagyok benne. Együtt is megnéztük a kétcsíkost, amit én sem tudok mire vélni. 

Farkas pedig büszke magára és aki ismeri, el tudja hozzá képzelni a fejét, ahogy nemes egyszerűséggel, kurtán és semleges hangnemben kijelenti: "Még jó, hogy Apja is van annak a gyereknek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr503039682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismoly 2011.07.04. 22:11:22

ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Maga nem csinált tesztet, és úgy írta az előző posztot?!
Szlupp-visszaszívtam a sajnálomos részt-nagyon szorítok, hogy ne biokém legyen, hanem ügyesen kapaszkodó Kistestvér(-ek) , egyébként az is lehetséges-mivel két picit kaptál vissza, hogy egyikőjük gondolta meg magát, -hűűűűű, nagyon szorítok holnapra-is-, hogy szép Hcg-értéket kapj!
Szurok-szurok!

Zita03 2011.07.04. 22:15:56

Pici, visszafogott, reménykedő mosoly :)

LilyotV 2011.07.04. 22:15:57

Még jó hogy előzőhöz nem kommenteltem. Éppen akartam írni, hogy nekem a fiammal simán megvolt az első havi vérzésem terhesen, sőt még a következő időpontban is volt némi maszatolás, pedig ő ott volt, gyarapodott bőszen és meg is született amikor elérkezett az idő.
Szóval ilyen könnyen ne add fel és ringasd őt/őket/ a reményt! Drukkolok.

Adrika4 2011.07.04. 22:48:36

Nagyon drukkolok!!! Bízom benne, hogy gyarapodik a kis család! Talán még nem késő!!

regzsu 2011.07.05. 06:56:40

Tényleg, nekem is van ismerősöm, akinek ikerterhesség mellett két teljesen normális lajosa is volt! :O Hogy ez előbb miért nem jutott eszembe? Na, megy a drukk! :)

Melike80 2011.07.05. 08:21:18

Húgomnál anyu, 3 hónapban menstruált.. s egészséges. Dalmival 12 hétig véreztem folyamatosan, s látod, erős, makk egészséges. Írtam mailt.. drukk. várom a híreket. pihenj sokat

Bmama 2011.07.05. 10:06:48

Jajj, nagyon drukkolok, várom a híreket!

mariann49 2011.07.05. 11:07:56

Szia, meg egy ilyen jelentkezik:)
Nekem a legidosebb es a legkisebb gyerekkel volt ilyen, hogy meg egyszer megjott terhesen is, az elsonel csak a szulesnel derult ki, hogy 1 honappal idosebb, (ez mar regen volt) a kicsinel az ultrahangon.
Anyukamnak is volt ilyen a hugommal:)
Drukkolok!

mamacs 2011.07.05. 12:40:25

Juj de izgi!!!!! Megy a drukk!!!! Várjuk az új híreket! Ölelés!!!

manner 2011.07.05. 13:02:02

Piroska, én csak annyit kívánok, hogy tarts ki!! Úgy értem, megbolondulás nélkül. Durva lehet ez az érzelmi hullámvasút, de szerintem ne beszéld be magadnak, hogy nincs baba. Tudod, mint a Schrödinger macskája!! Amíg a dobozban van, addig nem lehet tudni. Nálad is, amíg nincs bizonyíték, hogy megy fölfele a HCG, addig nem lehet tudni. Nagyon drukkolok, és szívből kívánom, hogy bukjon el a pesszimizmusod a többiek optimizmusával szemben :)

manner 2011.07.05. 13:03:20

Piroska, én csak annyit kívánok, hogy tarts ki!! Úgy értem, megbolondulás nélkül. Durva lehet ez az érzelmi hullámvasút, de szerintem ne beszéld be magadnak, hogy nincs baba. Tudod, mint a Schrödinger macskája!! Amíg a dobozban van, addig nem lehet tudni. Nálad is, amíg nincs bizonyíték, hogy megy fölfele a HCG, addig nem lehet tudni. Nagyon drukkolok, és szívből kívánom, hogy bukjon el a pesszimizmusod a többiek optimizmusával szemben :)

manner 2011.07.05. 13:04:48

bocs a dupláért, egyszer nyomtam csak...

Anita... 2011.07.05. 14:08:38

ma már legalább 100x nyitottam meg az oldalt... nagyonmegyadrukk..
süti beállítások módosítása