Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szövegláda - szükség

2011.06.07. 16:16 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

"Anya! Szükségem van az összes színre, képzeld el, mert csak ezekkel tudok jól koncentrálni a színezésre, érted?" - majd bőszen színezni kezd.

Magammal vittem a bankba, míg Farkas parkolóhelyet keresett, később csatlakozott. 401, mi jövünk. Köszönök a hölgynek, leülünk. Nünü nem köszön (mostanában ezt csinálja, kérésre pedig közli, "köszöntem", vagy "még nem, majd később") Elmagyarázom, hogy lejárt a kártyám, meg nem tudok belépni az internetes bankba sem. Közben Nünü a pénztárcámat pakolászta ki és magyaráz: "Szükségem van ezekre a bankártyákra, mert kell nekem a pénz. Már biztosan vár minket a pékbácsi a kiflivel és azt veszünk....Szükségem van a kiflire, mert korog a gyomrom. Apa mindjárt jön, csak keresgéli a parkolót, nem tud bejönni ide kocsival....." Megérkezik az apja, mosolyog rá, a gyerek meg "Apa, most nem tudok menni, fizetek ezekkel a kártyákkal a néninél, bankban vagyunk, képzeld."

Folyton kijelenti, hogy mire van szüksége és miért. Újságokból kinéz játékokat és megmagyarázza, hogy ez miért fontos neki, vagy a meglévő dolgait mutatja meg, hogy arra éppen miért van szüksége és igen érdekes összefüggéseket állít fel. pl. "Szükségem van az alvórongyimra, mert anélkül nem látok."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr972964927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása