Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Élvezi

2011.05.22. 21:10 | piroskaesfarkas | 1 komment

Az egész feje csupa csokifagyi, máskor meg a szemöldökére is joghurtos eperdarabka ragad olyan technikásan nyomja a fagyit magába. Még mindig az a módszerünk, hogy Ő egy tölcsért kap, amit a mi fagyinkba nyomogat bele, s egyelőre beéri ennyivel. A maszatos fején túl méginkább mosolykicsalogató az a hang, amit olyankor ad ki, ha finomakat eszik. Nem is nagyon tudnám leírni, de keveredik benne a "hmmmm" meg valami "trallala" szerűség is. Teljes átéléssel falatozik.

A mai délutáni mackósbábszínház után tettünk egy kis kitérőt a közeli fagyizóba és megünnepeltük a májusi nyarat. Szokás szerint kisebb-nagyobb darabokat kanalazott ki a gombócainkból a megharapdált tölcsérjével, hümmögött és mümmögött, majd széles citromfagyimosollyal kijelentette: "élvezem az életet!".

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr832924641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása