Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szövegláda - játszik

2010.12.26. 18:20 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Meg sem moccanok, nehogy megzavarjam a játékát. Szeretem nézni és hallgatni, ahogy játszik és közben be sem áll a szája.

"Rajzol a Nünü egy karácsonyfát. Gyertyák vannak rajta, meg csillagszóró, villognak a fények még. Kinyitom a ládát, megnézi a Nünü mi van benne. Ó, itt a béka, kijött a jelmezéből (a múltkor levetkőztette), pucér most, hehehe.......Találkozik az egérrel. Szerbusz egérke, békának hívnak engem. Szia béka, hogy vagy öregem, semmit sem változtál (Futrinkás meséből idéz)." -kutakodik tovább a ládában. "Lássuk, mi van még itt. hehehe, itt egy fonalbaba meg a macika. Micimackó kinézetű. Ez nem a Micimackó, csak hasonlít a Micimackóra. Ülj ide egérke, csücs. Nem könnyű feladat. Gyertek ide, tisztába rakja Őket a Nünü mert kakis a pelenkájájuk. Nincs semmi baj, tisztába rak Titeket a Nünüke mindjárt. Hozom a popokrémet....." -meglát a földön egy könyvet, miközben a krémért indult- "Egy picit most elmegy a Nünü olvasni, addig várjatok az asztalon." -olvas- "Itt a hóember a télben. Nincs kesztyűje meg rövidujjú senem, megfázik szegény. Jajaja, hóvihar van odakint....szánkóznak a kisfiúk itt az apukájukkal....." - hirtelen becsukja a könyvet és rajzolni kezd megint- "Ez itt a jég, korcsolyáznak rajta a gyerekek mert befagyott.....kér egy zsebkendőt a Nünü mert folyik az orra....köszönöm. Nem szabad megenni a zsebkendőt csak megszagolni meg kifújni az orrodat vele........" -leszedegeti a ruhákat ,megtalál egy fehér pöttyös nadrágot- "Itt egy nadrág, jaj de szép! Nagyon tetszik ez az anyának. Pöttyös, fehér pöttyös, mint a hó. Felveszi a Nünü, nagyon csinos." -megemel egy nagy labdát- "Jaj de nehéz ez a labda, túl nagy. Nünü kicsi, nem bírja el. Idesüssetek mit találtam!"

Aztán valamelyik nap Anyikának: "Nincs semmi baj Nagyika, megoldjuk ezt a problémát!"

Csak mondja, mondja, mondja.......

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr212540329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása