Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Érlelek

2010.08.10. 23:30 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Kis piros hűtőtáskát is kaptam a hasbaszurkahormon mellé, hogy fel ne forrósodjon a hazafeléúton. Megint egy új, közös útra lépünk......Elhatároztam, hogy megpróbálok a lehető legközömbösebb maradni, nembeleélni magam, de a kivitelezésnél bebuktam. 

Viruló fejjel hagytam el a gyógyszertárt, kezemben boldogan de óvatosan lóbálva a jégretikült. Nevek cikáztak át az agyamon, megállíthatatlanul. Mintha már itt lenne velünk, a hasamban. Pedig még csak tüszők várakoznak a pénteki fellépésre. Egy huszonegy és egy tizenhat miliméteres, a bal petefészekben. Ennél pontosabban nem tudom majd elmondani a gyereknek, honnan is jött:-)

Csillagszeműt helyettesítik, ahogy előrejelezte. Szóval mégsem mondta le miattam a családi nyaralását:-) Ma újabb orvosnak tártam fel belsőm titkait. A doktornő méricskélt jobbra: sok kisebb, balra: két nagy, az említett méretekkel. Utána a dolgozószobájában megbeszéltük, hogy ez nagyon jó. "Ráérnek pénteken?"  kérdésére azonnali igennel válaszoltunk. Perszehogyde. Péntek tizenharmadika lesz. Nünü 17. hónapos napja, s pont péntektizenharmadikán született. Égijelnek veszem.

A hormonadataimra is rákérdeztem, de nem jegyeztem meg pontosan: 7,3 meg 4,6 és 3,7 talán? Ez a három volt, de hogy melyik mi?

Kavarog a lelkem. Olyan érzésem van, mintha már létezne a következő Migyerekünk. Létezik is. Aztán olyan megcsalásféleség is vegyük a mindenfélébe. Hogy itt szuszog mellettem Nünü, a Hivatalsotündér, aki éppen az imént álmában szólított minket "Apacai....Anya!", majd aludt tovább. S most elveszek egy picit tőle magamból, s a gondolataim, a szeretetem egy darabkája másé már, vagy másé is. 

Boldogság. Bennem és körülöttem. Bárcsak kifeszíthetném a mostot.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr62213526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása