Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őszinap

2009.11.06. 01:29 | piroskaesfarkas | 2 komment

A haragos szél és a dézsábólöntőseső, csak az tarthat minket bent a szobában, s ugyan a metsző hideg sem a barátunk, meg a ködös időt sem csípjük, de levegőzni márpedig kell. Akadnak azért még olyan szép, őszi napsütéses délutánok, mikor trallalázva rohanunk ki a kertbe, hogy együtt felfedezzük az aranysárgába öltözött fákat, a vöröslő levelekkel ékeskedő bokrokat, a tömérdek díszalmát érlelő piroskafát, amely alá betolva a babakocsit, Lulu tátott szájjal csodálta a gyümölcsöket.

 

Megmutatom Neki az utolsó idei rózsák illatát, elidőzünk a tó mellett, megetetjük a színesen kavargó halakat, hallgatjuk a hatalmasra nőtt nádak susogását, megfigyeljük a fából faragott madárkás szélforgót, sétálgatunk, míg egészen el nem fáradunk. Elalszik. Hagyom, hogy a kis aráct megcsiklandozza a gyenge, alig-alig melengető napsugár, s csak nézem, nézem, nézem, míg fel nem kel, és csak ekkor veszem észre a kezemben a könyvemet, ami még ki sem nyitottam.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr421503989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seresv · http://gyerekkonyvkritika.blogspot.com 2009.11.06. 07:51:44

Ööööö... nem kéne még nagyobb hordozó? :)))
Hát igen, azt is írhattad volna, hogy tegnap kinéztünk a kertbe és tökszép volt.... meg ezt is. :)

Ingrid 2009.11.06. 10:43:55

Ezekkel az érzésekkel én is így vagyok. Sokszor érdekesebb dolgok is vannak egy könyvnél... pláne ha az ilyen gyönyörű kis kezeslábasba öltöztetett örömgombóc :)
Puszillak! A műtermi fotók is csodásak lettek! Végignéztem mindet!
süti beállítások módosítása