Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szőrtestvérek

2009.10.26. 22:51 | piroskaesfarkas | 3 komment

Sterilizálom a cumikat és az üvegeket, van bébirács a babaszobán, ahová nem megyünk be még csak papuccsal sem, csak mezítláb, és a gyerek egy elkerített részen randalírozik a nappaliban. De az ebektől nem lehet teljesen elzárni, és nem is áll szándékunkban. Azonban a teljes összeeresztéstől tartok egy kicsit.

Mütyürke már régóta felvette a kapcsolatot a szőrtestvéreivel, és egyenesen imádja őket. Reggel felkeléskor az ajót felé nyújtogatja a nyakát, hogy láthassa a kutyákat, és az esti fürdetést követően majd kiugrik az apja kezéből, annyira kihajol hozzájuk a folyosóra, és közben visít nekik, s nagyokat kacag. Napközben teljesen lebilincseli a négylábúak látványa, és ha kikerülnek a látóteréből, rendesen reklamál. Alig bírjuk tartani, annyira menne Hozzájuk a földre. De még csak óvatosan eresztjük össze őket, mert ilyenkor rendszerint össze-vissza paskolja mindet, ahol éri, húzza a szőrüket, s önfeledten kiabál.

Most még nem ül, ezért magasabban van az ágybetét, de hamarosan le kell majd tennünk, és akkor bizony orrmagasságba kerül, már ha kutyanézetből mérjük. Úgy látjuk, hogy Alfi, a spániel, és a kisebbik fehér pucc, Fügi nem igazán törődik a gyerekkel, inkább elvonulnak Tőle, mert hangos és izgága, nem tudják mire vélni a viselkedését. Bendőz azonban szemetvetett a játékaira, teljesen begőzöl, hogy megszerezze azokat, kétlábra áll a kiságynál, és megpróbálja elkapni valamelyik plüssállatot, vagy csögrőt, ami persze a gyereknek nagyon is tetszik, és mostanság maga kínálja fel ezeket a szőrbratyónak, mert az olyan mókás, hogy egyszercsak felbukkan az orra a rácsok között......

A járókába is benyúlkál, aztán a mancsával ügyeskedik, hogy kihúzzon valamit onnan. "Fúúúj, Bendő, nem szabaaaaaaaad!" Tuti ez lesz a gyerek első mondata......

Olyan, mintha játéknak tekintené Mütyürkét is, mert mikor Farkas lehajolt a gyerekkel a kutyák közé, a másik kettő megszaglászta, örömködött egy kicsit, aztán odébbálltak, míg Benő csípkedni kezdte a ruháját, és az orrával bökdöste. Többször is erélyesen rászóltunk, de visszajött és folytatta. Farkas gyakorta megemlíti neki, hogy megy a teszveszre, egyforintos aukcióra, ha így folytatja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr741477635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kryszti 2009.10.27. 16:09:29

Ó, nemsokára eljön az idő, mikor majd Mütyür is szemet vet az ebek játékaira. Nálunk most ez a helyzet. :)

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2009.10.28. 11:23:26

Zsófit már összeeresztettük Mancival, ő eléggé házikutya. lett is képennyalás, óvatlanul, meg viszonozva szőrtépéssel. de ez a kutyák/babák élete :-)

Pankababa 2009.10.29. 17:52:06

Könnyű annak, akinek házi gyerekszórakoztató részlege is van:-))
Lesznek majd még cuki bejegyzéseid, amikor arról írsz, hogy a gyerek együtt evett a kutyákkal, mire észrevetted:-)) Már várom!!!! Eme ötletet saját példából merítettem, csak én a macskák ebédjét faltam fel, mire a szülők észrevették:-)) néha kicsit bolond vagyok, de amúgy semmi bajom sem lett tőle...:-))
süti beállítások módosítása