Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Eldönti

2009.07.30. 20:30 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Éjfél után, mikor lement még kivinni a kutyákat, Mütyürke és én hanyatt, szétvetett vágtagokkal hortyogtunk, ki-ki a saját ágyában. Tíz perc múlva, mikor visszajött hozzánk, óvatos bökdösésre ébredtem. "Nézd meg, hogy alszik Nünü!" -kuncogott Farkas.

Agyerek először fordult hasra álmában (pár nappal ezelőtt reggel keltünk már arra, hogy hason fekve magyarázott vidáman), az ágyban keresztbe fekve, egyik lábát kilógatva a rácson. Sajnos, még én sem tartom magamnál mindig a fényképezőmasinámat, így lemaradtam a horpasztásról, s már csak arra érkeztem, mikor felébredt.

Vége a rágódásnak, hogy fektessem, hason, oldalt, vagy háton (már régóta hanyatt tesszük le, de pár hete már többször az oldalára fordul, és úgy alszik el), mert eldönti Ő, hogyan kényelmesebb. Most azon izgulok, hogy ne szorouljon be a keze és feküdje el, nehogy belefúrodjon a buksija a lepedőbe, stb.

Az utóbbi néhány éjszakát ügyeletben töltöttem, mert nem annyira rutinos még Müty, és a fent felsoroltakat variálja az éj leple alatt, amitől megijed és felriad.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr681278400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása