Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Fátyol

2009.05.11. 15:27 | piroskaesfarkas | 3 komment

Tatataram-tatataram-tatatararararararam. Sikerült beszerezni a soklábúakattávoltartó fátylat a babakocsira, ami meg egyébként kifejezetten bogárcsalógatósárga színű. Tehát tulajdonképpen megnyugodhatnék, hogy most már nem támadhatják a Migyerekünket ellenséges rovarok, akik falatot kérnek a selymes bőréből, de mikor feltettem a hálót, az jutott eszembe, hogy mi van akkor, hogy ha alul, a gumis résznél található lyukakon mégis beoson egy aljas, akkor így még észre sem veszem, hogy ott van, és ha időközben módosítaná is a szándékait és kifelé igyekezne, minduntalan beakad a fátyolba, nem találja a kijáratot, jól bepöccen, aztán legott megcsípi a gyerekemet???!!!!!

 

Különben is foglalkoztat a gondolat, hogy miként lehet elkerülni, hogy a kiságyába felvándoroljon mondjuk egy pók, vagy a nyitott szájába besétáljon bármilyen soklábú, mert ugye ez mégiscsak egy kertes ház, kitárt erkélyajtókkal?!?? Anno magam miatt is aggódtam ugyanezért, de most már inkább Mütyürke miatt, mert ahogy Farkas fogalmazott, ugyanolyan a grillcsirkelesője, mint nekem, és pontosan ugyanúgy alszunk is, általában nyitott, csücsörítős szájjal. Még a végén igazat kell adjak az oxigénsátras májkeldzsekszonnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr741115248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edi-berny 2009.05.11. 19:08:59

A dumadon csak rotyogok :) :0 :) Nagyon jopofan irsz :) Amugy mien praktikus egy dolog ez a halo :) Nem hiszem h jarna nagyobb "bajjal"!!! Ne aggodj szerintem...a szemtelen "maszkalok" miatt :) :) :) pusziii

Sziltó 2009.05.11. 19:43:05

Nem fogják megcsípni, ha pedig mégis, semmi baja nem lesz!

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2009.05.11. 20:16:28

Szerintem azért ettől nem kéne félni, én még csak biciklin 30 km/h felett kapkodtam be bogarakat. ;)
süti beállítások módosítása