Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nagy

2009.04.23. 16:35 | piroskaesfarkas | 5 komment

Elpakoltam pár kinőtt ruhácskát. Kinőtte, érted!!!??? Mert már ilyen is van. Mikor hazajöttünk a kórházból, nem tudtam mit adjak rá, mert minden lógott rajta, s a legkisebb rugdalózók is csak úgy maradtak meg a lábán, ha felülre ráhúztam még egy kis zoknit is.

Meske azonnal jött vészhelyzetmegoldónak, hóna alatt a fűtőtesttel (mert nem volt elég meleg a fürdetéshez), és útközben elrohant bevásárolni néhány apró ruhát, s a telefonban azon sopánkodott, hogy natessék, bejött amitől mindig is félt és kivetített rám is, meztelen lesz a gyerekem!!!??? Ott az a temérdek ruha a szekrényben, a nyolcvanvalahány alulgombolós, a sok-sok rugdalózó és kisruha, és mind óriási, egyiket sem tudom ráadni.

Ültem a babaszoba kanapéján a gyerekkel, Ő meg sorra húzta ki az öreg szekrény fiókjait, nyitogatta az ajtókat, s kétségbeesve emelte fel egyenként a tenyérnyi rugdalózókat, felsőket, alulgombólósakat, amelyek mindegyike olyan nagyon kicsinek tűnt, de mégis hatalmas volt, s úgy lógott a gyereken, mint madárijesztőn a kockásing, s minden egyes darabot felmutatott, majd dühösen visszahajtogatta, miközen a "mekkoramár???!!", "hatalmasdarab!!!", "ezsemjó!!", röhejesméret!!", "nevetségesenóriási!!" kifejezések hagyták el a száját. Igazából azt hiszem, a gyerekem volt kicsi.

Előszedtem azt a dobozt is, amiben Cibarátnőm hetekkel ezelőtt átküldött egy pár ruhácskát, egészen miniméretben, s akkor megnéztem, s mivel mindenki azt szajkózta, hogy ne vegyek ötvenhatosakat sem, mert Farkas is 59 centivel született, meg nézzem már meg, hogy majd kétméteres a pasim, hogy lenne már Mütyürke olyan apró, hogy jók legyenek rá a kisméretek, pláne a negyvenkilencesek, amiket Ci turkált nekem, úgyhogy szépen behajtogattam és vissza akartam küldeni. Még jó, hogy nem tettem, mert eddig ezeket és Meske által vásárolt szerkókat hordta a gyerek. Na és ezekben most már úgy néz ki, mint egy csúzli, mert gyakran nyújtózkodik, és emelgeti a lábát, s ilyen testhelyzetben bizony már rövidek neki.

Szóval van már ruhája, amit kinőtt!!!! De a legtöbb darabba még mindig eltéved, ha ráadom.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr131082227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edinalorincz · http://edinalorincz.com/photoblog 2009.04.23. 16:57:43

úgy látom, Őt ez egyáltalán nem zavarja!!! :)

manner 2009.04.23. 17:40:22

Piroska, drága :) a könnyeim potyognak... még jó, hogy Cibarátnő és Meske kisegített a vészhelyzetből :)
akárhány centis a gyerek, szép és tökéletes! és nődögél szépen :)

meske 2009.04.23. 20:06:20

igen addig mondogattam, míg tényleg megvalósult!
Azonnal kérem ezt a második képet!!!!! ODAVAGYOKÉRTE!!!!!!!!!!! Hát milyen édesen mosolyog mááááár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogaram 2009.04.24. 09:29:59

Hihetetlenül megy az idő! De ahogy a komódod és szekrényed tartalmát láttam itt a blogon, az biztos, hogy meztelen nem lesz Mütyürke :-)
Gratula a nagy növéshez!

Katónéni 2009.04.25. 12:59:52

Ez a mosolygós kép gyönyörű!
Biztos szépet álmodik.
süti beállítások módosítása