Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Boldogító jelzések

2008.08.06. 17:17 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Nem veszek meg a kovászosuborkáért, s eszembe se jutott megkörnyékezni a kolléganőmtől -aki emlékezett a régi vágyamra, amit sosem engedélyeztem magamnak, miszerint úgy bekebeleznék egy egész üveggel- névnapomra kapott óriási nutellásbödönt sem.

Ha már erről van szó, akkor inkább nemkívános vagyok, így például én, aki egyébként sajnálatos módon édesszájú, most egyáltalán nem kívánom az édeset, még a fagyit sem, ami tekintve a gombóctündérségemet, kifejezetten örömömre szolgál, s fohászkodom, hogy így is maradjon végig.

Már nem hírértékű, hogy egész éjjel vonultam az ágyunk és a fürdőszoba között hirtelen támadó hólyagszorítás miatt, majd mintha minden ürítés után pótolnom kellene a folyadékot, meghúztam a literes ásványvizespalackot, ami reggelre el is tűnt (mármint a víz belőle). Négy körül jön a szokásos gyomorégés, majd piknikezés az ágy szélén, melynek keretében elrágcsálom a biokekszemet.

Fél hatig bírtam szenvedni az ágyban, küzködve a rossz közérzettel, émelygéssel és a hányingerrel, sőt, még a komisz is megtalált, s rátelepedett a fejem jobb oldalára, s mintha csak tudná, hogy jelen állapotomban úgysem vehetem fel a harcot vele a jólbevált fehér bogyókkal, maradt is nálam egész nap.

Mire letotyogtam a lépcsőn, a hányinger is elkapott, amit tüstént orvosolni próbáltam egy nagy pohár jeges gyümölcslével, ahogy azt a kismamás könyvekbe olvastam, hogy majd jót tesz. Tíz percig így is éreztem, majd olyan erővel tört rám ismét az inger, hogy már nem értem el a wc-ig, a mosdót tudtam csak elkapni, s az ananászlé hihetetlen gyorsasággal és mennyiségben egy az egyben eltűnt a lefolyóban, s a gyors felvonások között csak egy "Faaaaarkas"-nyi ordibálásra futotta, aki rémülten tépett le az emeletről.

Utána jött a vietnámibalzsam fejbemasszírozása, amit szintén egész nap művelek, s már a fél tégelyt elhasználtam, de egyébként nem bírtam volna kihúzni egy délelőtti tárgyalást, meg egy délutáni prezentációt (ahol megkértem a kollégámat, jobb híjján hagyja mellettem a laptoptáskát, miután felmértem a palószőnyeggel borított tárgyalót és a bonyodalmas menekülési útvonalat, és nem maradt más ötletem). Húzom magam után az erős szagát, s olyan vagyok, mint egy gigantikus mentolosrágó.

Rettenetesen sajnálom magam, és sárgán irigykedem azokra a lányokra, akik megtehetik, hogy otthon pihengetik végig ezt a nehéz időszakot, vagy legalább ilyen pocsék állapotban ki tudnak venni egy nap szabit, de már annyival is beértem volna, hogy ha nem kell elmászkálnom jópofáskodós megbeszélésekre ilyen állapotban, s lehorgasztott, balzsamos fejjel ülhettem volna egész nap a forgósszékemen, de ha még ez sem megy, akkor minimum annyi, hogy feltárom a helyzetet pocakosodásomról, hátha elnézőbbek velem szemben.

Persze igaza van a barátnőmnek, akinek mindezt elmeséltem, s jól kiröhögött, s felszólított, hogy örüljek neki, ezek boldogító jelzések.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr60603808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása