Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Meglátjuk

2008.07.25. 20:00 | piroskaesfarkas | 4 komment

Míg én a kezemet tördeltem izgalmamban, Ő csak annyit mondott lazán, teljes nyugalomban "Ne fél, jól állunk!", s átnyúlt az ülésemre, s megszorította a térdkalácsomat. Reméltük, ma végre meglátjuk.

Fél órával a megadott időpont előtt már ott toporogtunk a váróban, s annak ellenére, hogy csupán tíz percet kellett várnunk, háromszor is felkerestem a pisilőhelyet, s pont ott voltam akkor is, mikor szólítottak. Nagy zavarodottságomban azt is elfelejtettem megkérdezni, hogy Farkas bejöhet -e velem, de a kedves nővérlányka magától felajánlotta, hogy megkeresi az előtérben, amikor is a vizsgáló küszöbén rögtön beleütközött az ajtónál fülelő páromba.

A társaságában vettem át a kisvirágos zoknit, majd kúsztam fel a tárogatószékbe, miközben hangos sóhajtás közepette jegyeztem meg, hogy mennyire izgulok, amin mindketten jót nevettek. Megérkezett Csillagszemű, aki bájosan mosolygott, érdeklődött a hogylétem felől, miközben hanyatt dőltem, s már akkor éreztem, hogy rossz helyen vagyok, mert a fejpárna a lapockám alatt kötött ki. Végre megtaláltam a "megfelelő" szöget, Farkas megszorította a kezemet, s feszülten figyeltük a monitort.

S akkor megjelent Ő. A kis fekete folt, benne az alig látható apró bogózódással. Igen, az az egyedüli pirinyó fehér pötty a mi gyerekünk! Egyikünk sem emlékszik már, hogy hány miliméter, meg mit mondott még a doktorúr a petefészkekről, meg az ott termelődő valamiről, csak annyi maradt meg, hogy minden rendben, a terhességem öt hetes és négy napos korának megfelelő a kis zsákocskánk és a kishölggyel együtt gratuláltak nekünk, majd felöltöztem és átmentünk az irodájába.

Ott egy varázsnaptárral kiszámolta, hogy március 23.-ra várhatjuk a babát, és beírt minket két hét múlva péntekre, amikor Ő ugyan szabadságon lesz, de egy kolléganője megvizsgál újra, amikor már látnunk kell a kis szívét. Kérte, hogy augusztus végén hívjuk fel, hogy minden rendben van -e, és a szülés után is jelentkezzünk be feltétlenül, mert tudni akar rólunk. Hol van az még?:-) Farkas egész végig a kis fényképet szorongatta, amit a doki a vizsgálat után átadott nekünk.

Átvágtunk a várón, s alig vártuk, hogy kiérjünk a szabadba, hogy összeborulhasssunk......

Csoda volt először meglátni a pirinyó pontot, s lélekmelengető volt, ahogy Farkas arca varázsütésre megváltozott, mikor megpillantotta a monitoron agyereket, az arcára kiült a mosoly, s ott is maradt egész nap.

Este, mikor hazaértünk, rögtön elkérte a képet, kiosont egyedül vele a teraszra, s lefényképezte a telefonjával..........

Boldog vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr88587984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina · http://edinalorincz.com/photoblog 2008.08.18. 22:36:51

Gratulálok! :)
(és hip-hip-hurrázok itt csendben, bizonyám! ;) )

Piroska 2008.08.19. 08:52:25

Edina! Köszönjük:-))))

Gabi 2008.10.03. 16:36:00

Gratulálok nektek! A március 23. nagyon jó nap .-) Én is aznap szültem a fiamat :-D
Kivánom, hogy minden rendben legyen és könnyű terhességet, könnyű szülés kövessen!

Piroska 2008.10.04. 18:00:25

Gabi Kedves! Nagyon szépen köszönjük!!!!! Remélem is, hogy szerencsés nap lesz!!!! Vagy valamelyik körülötte lesz az:-)
süti beállítások módosítása