Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nő vagy csak a szokásos?

2008.07.08. 16:49 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

MegkellölnömFrankDrabint érzéssel tört rám a sajtehetnék, ahogy Pöti öcsém mondaná, szinte hallottam az utasítást a fejemben "Enned kell egy olyan kerek sajtot! Most!"

Amióta megkóstoltam azt a különleges ízes-szagos sajtot, amit szombaton szereztem be az illata alapján, majd mentem volna a következő katonát kérni Joepapától, de már csak pár morzsáját söpörhettem össze a vágódeszkáról, azóta él az összeköttetés az agyam és az ízlelőbimbóim között, s rendszeres időközönként a sajtra gondolok.....

Anyika rögtön lecsap minden tünetemre, amire csak rá lehet fogni, hogy terhes vagyok. Még leírni is furcsa a feltételezést. Nem babonából, ikább valamiféle szégyenérzetféleség..Persze az sem. Nem tudom semelyik halmazomba se belepaszírozni, csak úgy van, meghatározhatatlanul. Mintha úgy érezném, ha az eredmény negatív lesz, milyen ciki már, hogy két hétig azt hittem, úgy tettem, vagy hagytam, hogy azt gondolják a nagyonkevesek, akiket így vagy úgy beavattam, hogy babát várok. Pedig nem.

"Ó, sajtot ennél?? Nagyon kívánod?????? Húúhúú, jajaj!!! Csak neeeeem????!!"-suttogta reménykedve a nagymamaságra pályázó anyukám, s összekoccintotta a vállainkat. Szerintem inkább beleske vagyok, az az igazság.

A görcsölés, hasfájdogálás, deréknyavalya az előző körben is megvolt, most sem kellemesebb, úgyhogy ez sem iránymutató.

Egyes nők rögtön az elején megérzik, ha állapotosak. Nagyszerű! Én azért nem érzem, mert nem vagyok terhes, vagy csak nem tartozom az egyesnőkhöz, akik megérzik?????

Aztán itt van a cicifeszítés, ami ma reggel jeletkezett. Mivel nálam a lajos közeledtét is jelzi hasonló tünet, főleg pár nappal, akár egy héttel előtte, most honnan tudhatnám, hogy ez csak a szokásos haviharangozás, vagy megtörtént a nagy varázslat a pocakomba, megágyazott már magának a kis bogózódás, és beindultak az ezzel együttjáró folyamatok???

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr18559063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása