Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Előrevetít

2008.06.11. 14:00 | piroskaesfarkas | 2 komment

Szentül hisz benne, hogy egy apócska kezdemény éppen megágyaz magának a pocakomba. Csakis ettől lehet a hasgörcs és a szúrkálódás. A mai hasfájásbeszámolómra a következőt írta.

"Ez tök jóóóó! :)) na figyelj! szokott ennyivel előtte ilyen érzésed lenni? NEM! Te magad mondtad, hogy csak előtte 1-2 nappal szoktad érezni! most meg már jó pár napja ezt érzed. És ezért ad ez bizakodásra okot! Nem akarom belédbeszélni (DE igen egyébként:)  ), de bízz benne, és próbáld elképzelni, amint hétfő vagy kedd reggel álmosan kimész pisilni, amit egy pohárba kell tenned....majd kibontod a fólia csomagolásból a tesztet. Belemártod a jelzésig a pohárba. Elszámolsz lassan tízig. Kiveszed és vízszintes helyre fekteted a tesztcsíkot. Farkassal egymás mellé ülltök és meredten bámuljátok a tesztet, hogy hány csík jelenik meg rajta..... :)))) és képzeld el a boldog arcotokat, mert ott bizony két csíkot láttok! igaz az egyik még nem olyan erős (mert ugye Meske barátnőd nem bírt magával és korán csináltatta meg veled, már-már rádkényszerítette) , de ott van!  :)))))))))

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr76515000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meske 2008.08.18. 16:56:29

:))))) Jajj Drága Kispofám! Hát ha nem is elsőre, de 2.-ra SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))

Piroska 2008.08.19. 08:55:10

Kisfiam! És bárcsak hamar csatlakoznál hozzám!!!!!!!!!!!!!!!
Ölelgetlek!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
süti beállítások módosítása