Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Csimbikert

2008.06.05. 08:00 | piroskaesfarkas | 4 komment

Nagypapa nevezte el Csimbinek, de Bütyökfiamnak is szólította, talán azért, mert Anyi fél fejjel kisebb volt ikertestvérénél, talán a Tüskevár miatt..., már nem tudom meg. De a Csimbike rajta ragadt, s a családban mind így szólítják.

Mondtam is Neki, hogy burjánzó, kusza kertje olyan rájellemzős, igazán csimbikés, vagyis nevezhetjük Csimbikertnek is. Reggelente az új, szülinapi hintaágyán ringatózik, s ott szürcsöli a napindító tejeskávéját, s ott lapátolja be a műzlis kukoricapelyhet, amit saját maga kavar össze a különféle dobozkáiból, miközben, mint a jó gazda, legelteti a szemét tenyérnyi birtokán.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr7500212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kryszti 2008.06.07. 10:59:11

Oh, ezek a virágok is csodaszépek! A fotós is kiváló. :)
Piros, édesanyád és az unokaöcsköseid is ikrek! Úgy látom meg van az esélyed a dupla anyai örömök élvezetére. :)

Piroska 2008.06.09. 09:20:25

Kryszti Drága! Igen, az esély megvan. Bár unokaöcsik lombik programmal születtek (első próbálkozás, kettőt ültettek be az unokanővérem pocakjába, aki nem más ugye, mint Mérike lánya -azt mondtam már talán, hogy az iker anyukáuink 3 hét különbséggel szültek meg mindket, lányokat, és az öcséink között is csupán fél év van.....), Anyi és Mérike pedig "spontán összejöttek" a Nagymamának:-)
De a nőgyogyik is azt mondják, hogy anyai ágon, és a második generációnál van a legnagyobb esélye.
Én nem bánnám, Farkas meg egyenesen táblával kampányol érte, s egyszerre szeretne egy fiút meg egy lányt......:-) (szokta csodálni a picifiaidat, mikor bekukkantok Hozzátok!)

mimke · http://mimoza.freeblog.hu 2008.06.10. 10:46:13

Juj, én is szeretnék ikreket..De nekem nincs rá túl sok esélyem :( Bár a páromnak van ikertestvére. Hátha az számít:)
JA és a barátnőmnek ikrei lesznek, egy fiú és egy lány ;)

Piroska 2008.06.10. 14:57:06

Mimke! Micsoda mázlista a barátnőd!!! Bár azért, figyelve az unokaöcsik körüli fenforgást, nem egyszerű kettővel egyszerre....Nem is akkor, amikor egészen pirinyók, hanem pl. az óvodáztatásnál.
süti beállítások módosítása