Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Lassan beérek

2008.06.02. 15:57 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Ballagtam felfelé az utcánkban, kezemben egy hatalmas, megpakolt reklámszatyorral, vállamon egy méretes, félholdalakú valamivel, s a pár lépésnyi idő alatt, amit meg kellett tennem, hogy hazaérjek majdnemszembeszomszéd Melcsibarátnőm háza elől, vigyorral a képemen azon morfondíroztam, vajon tényleg én vagyok -e, valóságos ez az egész helyzet, vagy csak álmodom? Ez most komoly, hogy egy szopipárnát cipelek meg egy zsák babaruha tetején egy mellszívóberendezést???!!!

Igen, én vagyok az. Saját magamon is röhögök:-) Nem győzök csodálkozni, milyen gyorsan jutottunk el ide, vagy inkább ugrottunk át hirtelen egy szakaszt a fejlődési görbénken,  s állunk valami nagy, életmegváltoztatós dolognak a küszöbén. Penivel beszélgettem az előbb, aki Meskével együtt tanuja volt ennek az átalakulásnak, lefestette nekem az elmúlt állomásokat (és nem mellesleg átküldött egy linket, hogy csakmost húszezer forinttal olcsóbb a szopiszék, amit egyszer mutattam nekik, hogy pasinak mennyire tetszett abban himbálózni..., és most kéne megvennem!!!???? :-)

  • "ádehogymégnagyonsoká"-t 
  • "jajistenemmégtízévetvárnéklegszívesebbenmég"-eket
  •  "lassantervezzükmiis"-t
  • "hamarosanpróbálkozunk"-ot
  •  "jajtúúdomhogyeztmondtamtavalyisdemostténylegmár"
  • "mostmárszintekészenállunk"

Most pedig szedem a virgácsaimat hazafelé, hogy Farkas beadja a pocakomba a tüszőrepesztőszurit, pontban este nyolckor, ahogy az Csillagszeműdoktor előírta.

Farkas és én nem beszélgetünk túl sokat erről, főleg egy-egy megszólításából tudom, hogy erősen foglalkoztatja a téma, mint például "Na mivan kispeteérlelő?", vagy "Hogy van a pocakod Kisvörös, szúrkálnak a tüszők?" vagy amikor vasárnap reggel telefoncsörgésre ébredt (Anyika hívott minket, hogy vasárnapi ebédre invitáljon, és bediktálja a menüt), s félkábán megkérdezte "Ma kell hogy ledöfjelek este, ugye Boszikám?"

Pénteken ismét megmutattam a berendezésemet a klínikán, ahol megállapították, hogy még mindig három tüsző ringatózik a belsőmben, melyek mérete vasárnap körül lesz megfelelő, így felírták az injekciót, amit meghatározott időpontban kellett beadni, este nyolckor, s rá 36-40 órával később kedden találkozunk majd ismét, vagyis holnap.

Ha nincs nekem Meske barátnőm, akkor sötétben tapogatózom az erdőben, s csak úgy találom meg a kivezető utat, hogy közben lefejelek néhány fatörzset, kificamítom a bokámat terebélyes víztócsákban, s csak azért az arcomat karcolják a faágak, mert a szemem be van kötve egy kendővel. Csak hogy ilyen apróságot említsek, mint ez a tüszőrepesztőbeadás. Tegnap elővettük a tájékoztatót a dobozából, tíz perccel a ledöfésemet megelőzően, hogy elolvassuk a hogyishívjákmitkelltenni részleteket. "Vegyen elő minimum két darab orvosi fertőtlenítő kendőt, amellyel megtisztítja a területet előtte, majd a szúrás helyét utána..." Ha tapasztalt és segítőkész barátnőm nem figyelmeztet már jóelőre, hogy nehogy elfelejtsek ilyet beszerezni a gyógyszertárban, akkor ott pánikoltam volna, s szidom a dokit, hogy miértnemmondta, meg a gyógyszergyártót, hogy vajon miért nem tud belecsomagolni két db kendőcskét és adja 100 forinttal drágábban a készítményét (ami egyébként is hétezer forint volt), és az unott gyógyszertárosnőt, aki igazán figyelmeztethetett volna...

Kendővel törölt, határozott mozdulattal szúrt, majd megint törölt, aztán megnéztük a legelső babahozományomat, melyeket Melcsiéktől örököltünk: kisvirágos falatnyi felsők, aprócska farmernadrág, igazi kispasis kapucnispoló, megannyi tüneményes lányra és fiúra való kisruha vegyesen.

Lassan beérek.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr15499615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása