Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nemér

2008.05.02. 18:10 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Telefonáltak a klínikáról, ahogy a múltkor is, egy nappal a konzultációs időpontunk előtt, hogy emlékeztessenek a találkozó dátumára, s rákérdeztek, biztosan megyünk -e (teljesen meglepődtem, hogy ilyen is van, milyen egy figyelmes, gondos társaság), így azt hittem, most is csak ezért jelentkeztek. Tévedtem. Lemondták a másnap délelőtti átjárhatóságom vizsgálatát, mert a doktorúrnak megszült a felesége. Éreztem némi fintort a dologban.

Még nem tartozunk a teljesenrápörgős halmazba, hiszen éppen csak belecsöppentünk, de azért szeretnék megbizonyosodni róla, hogy minden rendben van, és a lehető leghamarabb kipróbálni, hogy működünk -e rendesen. De mit érezhet vajon az, aki évek óta sikertelenül próbálkozik, s most lett volna a következő lombik beültetése, és egy ilyen lemondással hívják fel.....De hát Ők is emberek, hogy előhúzzam ezt a közhelyet, mert így is van.

Ennek ellenére magam is meglepődtem, mennyire elkenődtem ezen. Egy hónapot kellett volna várni, de addig alkudoztam és kérleltem az asszisztens hölgyet, míg végül megadta magát, hatottak az érveim és az elcsukló hangom, és kaptam egy új időpontot a jövő hétre.

Farkas vígasztalós kampányba kezdett, melynek részeként javasolta, vegyünk egy peteérést kimutató tesztet, úgyis félúton járok lajosügyben, nézzük meg milyen az, úgysem csináltunk még ilyet. A gyógyszertárban kérdezték, melyiket, de fogalmunk sem volt róla, így rábíztuk magunkat a pult mögött bájosan mosolygó fehérruhás lányra, aki a kezünkbenyomott egy dobozt, melyen tüneményes kisbaba könyököl. Meg egy gólya, aki első ránézésre éppen fejbelőni készül magát. Meg másodikra is.

A tájékoztatóban megjelölt színek és jelzések nem egyeznek meg a dobozban található csíkokéval, így az első darabot szétszedtem, a megadott jelzéseket keresve, de hiába. A második teszthez segítséget kértem pasitól, aki szintén vakargatta a fejét, majd ezt ünepélyesen felavattam . Rossz értelmezés miatt be kellett vetnem a harmadikat is (ekkor rájöttem, hogy a másodiknál tévesen minősítettem értelmezhetetlennek az eredményt, mert jó volt az), ami megállapította, hogy nem érlelek petét a következő órákban. Mondjuk ezt eddig is tudtam, mert elvileg volt még pár napom a félidőig, meg érezni is szoktam a szurkálódásból.

Én hőmérsékleti görbét vezetek, immáron kiegészítve érlelődésteszttel, Ő pedig a vérnyomásáról készít jegyzeteket:-) Most már ebben is van tapasztalatunk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr26451310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása