Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vérbeli piacosnéni

2008.04.24. 20:00 | piroskaesfarkas | 2 komment

A paicosnéni vérbeli kofa, egy igazi profi. Az még semmi, hogy úgy néz ki, akitől a jóérzésű arrajáró azonnyomban ellágyul, s ábrázata rögvest arra késztet, hogy csupaszeretetből csökkentsük asztalkáján felhalmozott zöldkészletét, de olyan vásárlásösztönzős szöveget darál le, amit ráadásul naponta frissít is (tehát még csak nem is megunható), hogy a marketingguruk is megirigyelnék, s képtelenség ellenálni neki (na és akkor még a karomracsimpaszkodós kacsingatósbehálózást még nem is említettem). Tegnap ebédidőben kiszaladtam életmentő salátáért, s visszafelé már tíz tátikapalántát tartalmazó zacskót lóbáltam a karomon.

Farkas kedvesen megjegyezte, örülne neki, ha kevésbé lennénk jóbarátok, a hiányosfogú néni és én, s nem dugdosénék minden délután titkos kis csomagokat feltűnés nélkül a kocsiba, az ülésem mögé, mikor felnyalából a munkahelyem előtt. Egyébként meg hiába hiszem azt, hogy nem veszi észre, mert de.

Pedig nagyon nehéz megállni, hogy ne ragadjak magamhoz egy-egy nekemmégnincsis növénykét, ráadásul nagyon élvezem az alkudozós mókázást a piacosnénivel, igencsak szórakoztató.

Arról nem is beszélve, hogy milyen pompásan mutatnak a kertünken:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr46424176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimke · http://mimoza.freeblog.hu 2008.04.29. 14:36:21

Hú, az ilyen piacosnéniket én is szeretem:)

Piroska 2008.04.29. 16:49:34

Isteni lelőhely:-)Simán rámsóz olyan zöldeket is, amiről azt sem tudom, mi lesz belőle:-)
süti beállítások módosítása