Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Babaszobás

2008.04.01. 20:20 | piroskaesfarkas | Szólj hozzá!

Papirmadarakat hajtogat majd felfűzi cérnára őket lelógatós nézegetősnek, kézenfogós kislányokat vagdos ki régi, színes csomagolópapirból tapétadísznek, mert szerinte olyan sivár az a babaszoba odaát, úgy érzi, neki kell feldobnia. Majd sóhajtozva hozzáteszi: "Hát mit csináljak, ha nekem még csak szőrösunokáim vannak, kinek kedveskedjek?"

Anyika telekszomszédos barátnője -akivel naponta találkoznak egy megbeszélt időpontban a kert sarkában (mert csupán ott ér össze a telek, a kerítésoszlopnál:-), hogy egyeztessék a következő randevút- nagymama lett, irigylésreméltó. Mostanában oda jár át őrizkedni a picire, ha az anya és lánya (akik egyedül nevelik a kislányt) elmennek vásárolni, vagy fodrászhoz, vagy ügyintézni. Nagyon élvezi. És boldog, hogy kitették az általa szeretettel gyártott madarakat meg táncoló babákat a falra.

Anélkül, hogy a lelkébe gázolnék, próbáltam elmagyarázni, hogy nem biztos ám, hogy azért nincs látványos dekoráció a falakon, mert nem volt rávaló, vagy bezárt a bolt mire odaértek, vagy nem tudják miként kell kivágni csomagolópapirból figurákat, mert az is elképzelhető ám, hogy az egyszerű tetszik nekik. 

Mert nekem is inkább az. Finom színekkel festett, puha, meleg babaszobák, minden micimacitól mentes falakkal (imádom a rajzfilmben, de kevésbé, ha falról köszön le, meg azt sem kedvelem, amikor minden ruhadarabra rávasalják)

jken bnelgnelk erk rk lekfgolk

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr21407100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása