Élménypillanatok lapozgatása

Mindig is szerettem a meséket, kisgyerekként, elalvás előtt félálomban ringatózva, akár hangosan felolvasni egy számomra kedves valakinek, vagy kockás plédbe burkolózva belelapozni varázslatos történetekbe. Most én mondok mesét, és én leszek benne a tündér, mert mindig ők voltak a kedvenceim!:-) Lapozgatok porosodó és új élménypillanataink között....Csak úgy, mert lelkes gyűjtőjük vagyok:-) Kérlek, a blogomban található írásaimat és fotóimat ne használd fel az írásos engedélyem nélkül! Köszönöm!

MEGBESZÉLÉSEK

A blogomban található szövegek és képek felhasználása csak az írásos engedélyemmel lehetséges! Kérlek, ne használd a fotóimat a megkérdezésem nélkül! Köszönöm!



éppenmost bekukkantó kedves valaki

Napszámolgató

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hol van az a nyúl

2008.03.23. 16:59 | piroskaesfarkas | 2 komment

...amikor még volt időm és lelkesedésem, voltam olyan túlfűtött, hogy minden várható locsolónak külön ibolyacsokrot gyűjtöttem a Nyúldombon, amit általam font kiskosárkába tettem a festett tojások mellé. Mostanság későn kapcsolok, riadtan emelem ki a fejem a dossziék közül, s csapok a homlokomra, hogy jétejóég, máris húúúsvét van a hétvégéééén????!?

Így aztán én, aki bizonyos hétköznapokat is hajlamos ünneplőbe öltöztetni, képes vagyok lemaradni az oly kedvemrevaló készülődésről, s míg hét elején még reménykedem, hogy talán lesz időnk valamelyik nap ebédidőben kirohanni a piacra, vagy talán pénteken még üzletzárás előtt végezni a munkával, péntek reggel már világosan láttam, hogy nem lesz semmi sem az egészből.

Levágtam a szégyenszemre még most is ott lóbálodzó fatélapót a bejárati koszorúról(mentségemre legyen mondva, hogy annyira nagyon helyes volt), s  felaggattam rá a narancssárgával kipingált tojásokat, az asztal közepére pedig kikerült a szurágta fából kifaragott húsvéti tyúk. Még sonkát sem vettünk, bár Joepapa hívott, ne aggódjak, úgyis majd Náluk lesz a hétfői összeröffenés (ugyan Farkassal már tegnap délután óta sonkáznak), Anyi pedig gondoskodott a hangulatos dekorációról is.

Azért remélem, Farkas megírja nekem a szokásos, különbejáratú locsolóversemet (amit már Anyika is elvár Tőle, merthogy neki is személyeset szokott költeni), amiért jutalmul megajándékozom majd a külön neki vett nyúlalakú gumicukorral.

A bejegyzés trackback címe:

https://piroskaesfarkas.blog.hu/api/trackback/id/tr31393570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.03.24. 22:06:08

Remélem jól teltek az ünnepek. Nagyon sok ölelés neked!

Piroska 2008.03.25. 09:28:13

Ingrid Drága! Köszönöm, igen. Neked meg egy lapogatós visszaölelés!!!!:-)
süti beállítások módosítása